Slm zenas.Banada 24 saat arayla iki kez bu igne (kortizon ignesi) yapildi.Ben almanyadayim ve burada bu igneyi hastaneye yatiripta yapiyorlar cünkü sürekli gözetim altinda olmak gerekiyormus bu igne kullanildiginda cünkü ödem,birde baska bisey daha yapabilirmis ama onun türkcesini malesef bilmiyorum.24 saat boyunca benden ne kadar sivi alip ne kadar afedersin idrar yaptigimi yazmami istediler.Giris ve cikisin arasindaki farkin cok büyük olmamasi gerekiyormus.Yan etki olarak asiri sicak basmasi ve carpintim olmustu.Hatta bazi arkadaslarda günes yanigi gibi yüzde kizariklik olusmus.ve benim gebelik sekerim vardi,o igneye basladigim günden itibaren 5 gün boyunca seker degerlerim tavan yapti ama bunun böyle olacagini Dr lar daha önceden söylemislerdi bana.Birde birkac gün bebegimin hareketlerinde azalma oldu ve bu beni cok endiselendirmisti.Ama sonuc olarak kizimi 36+5 te dünyaya getirdim ve hic bir sorunumuz yok cok sükür.
Bu arada,tatli cadim,seninde bu kadar erken bir haftada dogum yaptigini bilmiyordum,simdi ögrenmis oldum🙂