Çok mutlu oldum canım benim evin ugurlu geldi. Sana gerçekten Sağlıkla kucağına almayi nasip etsin rabbimKizlar canlarim bugun girdim ama.yazamadim.. cunki esime aksam supris yapcakdim oda siteyi biliyo okur diye..
Test pozitif 3 tane yaptim toplam hepsi pozitif..
HAMILEYIMMMMM CANLARIMMMMMMM size soyleyene kadar catladimm resmennnn
Allahim en tez vakitte sizede yasatsin duygulari insallah..
Belirtileri vs yazicam suan yoldayim
Ama en iyi puf nokta o isi yaptikdan sonra sicak su torbasini bacak arasina koyun uyuyun🙂)
Inşallah canım aminnAllahim sizede bunu gormeyi nasip etsin insallah amin
Amin insallah canim Rabbim en kisa zamanda sanada nasip etsin aminnnnÇok mutlu oldum canım benim evin ugurlu geldi. Sana gerçekten Sağlıkla kucağına almayi nasip etsin rabbim
Sağol canım ama artık pozitif dusunemiyorum umut denen birsey kalmadı dr gidemiyoruz hep Niyet ediyoruz sorun çıkıyo gidemiyoruz şimdi de dukkan açıyoruz artık o kim bilir ne zaman biter de biz dr gideriz giriyorum okuyorum yazdiklarinizI ama içimden yazmak gelmiyor yazmıyorum ama dualarım sizinle canım
Kizlar canlarim bugun girdim ama.yazamadim.. cunki esime aksam supris yapcakdim oda siteyi biliyo okur diye..
Test pozitif 3 tane yaptim toplam hepsi pozitif..
HAMILEYIMMMMM CANLARIMMMMMMM size soyleyene kadar catladimm resmennnn
Allahim en tez vakitte sizede yasatsin duygulari insallah..
Belirtileri vs yazicam suan yoldayim
Ama en iyi puf nokta o isi yaptikdan sonra sicak su torbasini bacak arasina koyun uyuyun🙂)
Canim esine nasil verdin güzel haberi ? Nasil tepki verdi ? Anlatsana merak ettimAmin insallah canim Rabbim en kisa zamanda sanada nasip etsin aminnnn
Dualarim hep sizinle 🙂Inanamiyorum ya ! Mc hamile misin canim ? Gerçekten mi ? Cok cok cokkkk sevindim canim ya inanki rabbim hayirlisiyla tamamina erdirsin insaallah canim benim ya. Duani eksik etme Olurmu
Isteyken aradim karnim agriyo heralde adet olcam dedim😀 uzuldu bayagi🙂)Canim esine nasil verdin güzel haberi ? Nasil tepki verdi ? Anlatsana merak ettim
Dualarim hep sizinle 🙂
3 test yaptim pozitif hepsi🙂
Yarin doktora gitcez bide orda gordukmu bide kalbini gorunce 5-6 hafta sonra tamamdir insallah..🙂
Allahim en tez vakitte sizinde haberlerinizi bana duyursun insallahh dualaarm sizinle..
Hicbiswy hissetmiyorsun sadece etrafindaki insanlar senin yuzunden cok mutlu oluyo..
Ama hissettigin sadexe orda kucuk bisey var bu duygu cok guzel allahim insallah sizde yasayin insallah...
RABBIM. Kimseyi kimseye bakitmasin..
Aminnn canlarim benim hamile olsamda destwgim ve duamla yaninizda olucam hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?