Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Canim benim insaallah hayirlisiyla hamile kalirsin bu ay. Ama olmazsa da ô filimden korkmana gerek yok, sadece hissedilen sey hos degil, biraz da aci oluyo ama, kendini kasmadigin surece sorun olmaz. Korkma

Yaaa
Niye rontgen e giriyordun ? Ve nasil vaagectin ? Kiz içine mi dogdu yoksa hamile oldugun ?

Kocana acidim bir an için mc 🙂

Herkes uyku dan konusmus iyi güldüm he gece gece 🙂
Benim esimde takintili, uykuda kolunu vurmaktan cok tedirgin oluyor o yüzden hep diger tarafa donuyor ama ben uyuyana kadar ya omzuna yaturir beni yada arkama sarilir. Ben uyuyunca da doner kendi tarafina. Ama Simdi iki gecedir anam bi yayiliyo ki yataga jendimi yataktan attim mecbur 🙂

Okuyorum muskamda var ama simdi cok rahatsiz olmuyom esimle temas olmazsa rahatsiz oluyom..
Gecen ilkkez esimin gogsunde yatarken oldu.. gogsumdrn bisey aldilar ama ne aldilar goremedim
Canim bu konuda sana tavsiyem olsun, ne kadar dusunur korkarsan o kadar seni rahatsiz ederler. Yani kotu bi kiyaslama ama anlaman için diyorum, mesela bir kopekten cekinir kacarsan oda uzerine gelir havlar. Ayni boyle iste. Onlar, kendilerinden korkanlara ugrarlar mis. Sen onlari hic aklina geturmezsen onlar da yolunu bulup gelmezler. Yani sen kendin onlari cagirmis oluyosun canim.
Yataga yatinca hep besmele ile yat, ve sag tarafina don, o sekilde uyu. Uykuda donsen de onemli degi..