Klomen günde 3 tne alıyordum yumurtlarimi gelistirmiyordu ancak igneyle oluyorKizlar cok zor olmuyor mu boyle ? Bana dr sadece bes gün gelistirici hap veriyo klomen, sonra da bir ovitrelle ignesini vurdum 250mg.
Siz boyle her gün her gün igne ile yipranirsiniz ya piskolojikmen. Bunun hapi yokmu klomen in
hermevsimm anlamdım gitti millet tecavüze uğruyo bebek düşürüyo bizde istiyoruz olmuyooo çok üzülüyorum 3 yıllık evliyim 2sene önce düşük yapdım beta hcg 750 idi düşük yapdığımda ama kürtaj olmadım ogün bugundur olmuyo bi sorunumuzda yok doktor herşeyiniz normal diyo olur diyo
Karin ni bilmiyorum ama ben ilk igneyi koldan yaptirmistim. Bu sefer dr um sordu igneyi geçen sefer nerene vurdun diye kol dan deyince, yoook olmaz koldan bi ise yaramaz bacagina vur dedi, hatta kendin evde vur daha iyi dedi. Çünkü ilk seferde hemsireye gidip vurdurmustum.karından daha iyi değilmi
Uç yillik evlisin daha nesi erken anlamadim. Tabi zirt pirt gidip dr u gormek recete almak ilac almalar, dr da boyle para kazaniyo. Bence bosuna bekletiyo. Tip da sebebsiz infertilite var, yani çift de sorun yok ama yinede bebek olmuyo. Iste bu çift ler de asilama ve tüpbebek hastasi kategorisine giriyorlar. Sen genç sin tamam ama esin Otuzuc olmus. Beklemek bosuna. Bence asilama yaptirmayi dusunun siz.elfida çok üzüldüm yaşadıkların için rabbim cümlemize yardım eylesinn 25 yaşındayım doktorum şuanda takip yapıyo bitek eşimde33 yaşında ve dpktorum tüp bebek aşılama yapmak istemiyo daha erken diyoo
canım doktorum bana ilaçda vermiyo hatta gelme diyo muayneeye sen diyo bana artık gebe kalınca gel diyo ilaçsız tedavisiz olmasından yana ama ben beklemek istemiyorum daha fazla üzülüyorum çünkü
Bende 3 buçuk yıldır evliyim canım ama bizim işler biraz karışıkdi Eşim yurtdışındaydi düzenli ilişki yoktu 8 aydır düzenli Oluyo ama benimde olmuyo sen en azından biliyorsun bi sorunun yok ben dr gidemedim bile daha kısmet olmadı. bi Türlu daha vakti değilmiş demek ama isyan edip kendine kızma canım olumlu düşün ve psikolojikmen kendini Rahat Bırak mutlaka olcak canım üzme kendini unutma herşeyin zamanı var sen pozitif ol yeter bende bekliyorum artık ya edet olcam ya olmicam inşallAh ama olursa. Da kendime söz verdim uzulmicem umut diğer aya canım sende üzme kendini olumlu düşün ki olumlu olsun haklısın kimi istemez olur ama Kimi çok ister olmaz ama kader canım elden birsey gelmiyo ama mutlaka anne olcaz sende olacaksın hepimiz inşallah dua etce. Bol bolhermevsimm anlamdım gitti millet tecavüze uğruyo bebek düşürüyo bizde istiyoruz olmuyooo çok üzülüyorum 3 yıllık evliyim 2sene önce düşük yapdım beta hcg 750 idi düşük yapdığımda ama kürtaj olmadım ogün bugundur olmuyo bi sorunumuzda yok doktor herşeyiniz normal diyo olur diyo
Bende 3 buçuk yıldır evliyim canım ama bizim işler biraz karışıkdi Eşim yurtdışındaydi düzenli ilişki yoktu 8 aydır düzenli Oluyo ama benimde olmuyo sen en azından biliyorsun bi sorunun yok ben dr gidemedim bile daha kısmet olmadı. bi Türlu daha vakti değilmiş demek ama isyan edip kendine kızma canım olumlu düşün ve psikolojikmen kendini Rahat Bırak mutlaka olcak canım üzme kendini unutma herşeyin zamanı var sen pozitif ol yeter bende bekliyorum artık ya edet olcam ya olmicam inşallAh ama olursa. Da kendime söz verdim uzulmicem umut diğer aya canım sende üzme kendini olumlu düşün ki olumlu olsun haklısın kimi istemez olur ama Kimi çok ister olmaz ama kader canım elden birsey gelmiyo ama mutlaka anne olcaz sende olacaksın hepimiz inşallah dua etce. Bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?