hermevsim Hamiş Melek Üye 1 Şubat 2015 #12.151 elfidamsanem' Alıntı: Umrumda degil artik isterse barismasin Genişletmek için tıkla ... Barışır canım dayanamaz bence sana erkekler öyle yani biraz sakinlEsince hemen gönlünü alır
elfidamsanem' Alıntı: Umrumda degil artik isterse barismasin Genişletmek için tıkla ... Barışır canım dayanamaz bence sana erkekler öyle yani biraz sakinlEsince hemen gönlünü alır
hermevsim Hamiş Melek Üye 1 Şubat 2015 #12.153 sura1989' Alıntı: yaaaaaaaaaaaaa vallamı canımm ben samsunluyum samsunda yaşıyorummm Genişletmek için tıkla ... Memleket gibisi yok valla canım bende özledim Türkiye'yi valla
sura1989' Alıntı: yaaaaaaaaaaaaa vallamı canımm ben samsunluyum samsunda yaşıyorummm Genişletmek için tıkla ... Memleket gibisi yok valla canım bende özledim Türkiye'yi valla
hermevsim Hamiş Melek Üye 1 Şubat 2015 #12.154 sura1989' Alıntı: foruma gelsenize kızlarr daha kolay orda yazışmakk Genişletmek için tıkla ... Ben arada bakıyorum oraya da yazmıyorum canım musait bi zamanda orada yazısıriz 🙂
sura1989' Alıntı: foruma gelsenize kızlarr daha kolay orda yazışmakk Genişletmek için tıkla ... Ben arada bakıyorum oraya da yazmıyorum canım musait bi zamanda orada yazısıriz 🙂
elfidamsanem Daimi Üye Üye 1 Şubat 2015 #12.155 hermevsim' Alıntı: z Canım ben yurt dışında yaşıyorum polonyada biz elfidam mc ve ben gurbet kadınlarıyiz 🙂 Genişletmek için tıkla ... Ne büyüuuuukkkk gurur 🙂 :-D
hermevsim' Alıntı: z Canım ben yurt dışında yaşıyorum polonyada biz elfidam mc ve ben gurbet kadınlarıyiz 🙂 Genişletmek için tıkla ... Ne büyüuuuukkkk gurur 🙂 :-D
elfidamsanem Daimi Üye Üye 1 Şubat 2015 #12.156 hermevsim' Alıntı: Ben arada bakıyorum oraya da yazmıyorum canım musait bi zamanda orada yazısıriz 🙂 Genişletmek için tıkla ... Ben iyiyim burda, zaten aklim allak bullak, oraya gidersem artik herseyi karistiririm 🙂 Bu arada halaa gonlumu almadi
hermevsim' Alıntı: Ben arada bakıyorum oraya da yazmıyorum canım musait bi zamanda orada yazısıriz 🙂 Genişletmek için tıkla ... Ben iyiyim burda, zaten aklim allak bullak, oraya gidersem artik herseyi karistiririm 🙂 Bu arada halaa gonlumu almadi
hermevsim Hamiş Melek Üye 1 Şubat 2015 #12.157 elfidamsanem' Alıntı: Ne büyüuuuukkkk gurur 🙂 :-D Genişletmek için tıkla ... 🙂 Vala canım gurur diye demedim ya Vala türkiye'de yaşamak tercihim zaten dukkan açıyoruz oldu oldu olmadı geri dönüş türkiye valla polonya çok kötü ya
elfidamsanem' Alıntı: Ne büyüuuuukkkk gurur 🙂 :-D Genişletmek için tıkla ... 🙂 Vala canım gurur diye demedim ya Vala türkiye'de yaşamak tercihim zaten dukkan açıyoruz oldu oldu olmadı geri dönüş türkiye valla polonya çok kötü ya
hermevsim Hamiş Melek Üye 1 Şubat 2015 #12.158 elfidamsanem' Alıntı: Ben iyiyim burda, zaten aklim allak bullak, oraya gidersem artik herseyi karistiririm 🙂 Bu arada halaa gonlumu almadi Genişletmek için tıkla ... alır canım alır sen uzme kendini bak bebis varsa üzülür sonra ona göre
elfidamsanem' Alıntı: Ben iyiyim burda, zaten aklim allak bullak, oraya gidersem artik herseyi karistiririm 🙂 Bu arada halaa gonlumu almadi Genişletmek için tıkla ... alır canım alır sen uzme kendini bak bebis varsa üzülür sonra ona göre
elfidamsanem Daimi Üye Üye 1 Şubat 2015 #12.159 hermevsim' Alıntı: alır canım alır sen uzme kendini bak bebis varsa üzülür sonra ona göre Genişletmek için tıkla ... Bebisim üzülmesin
hermevsim' Alıntı: alır canım alır sen uzme kendini bak bebis varsa üzülür sonra ona göre Genişletmek için tıkla ... Bebisim üzülmesin