Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Canım Psikolojik sanmıyorum ya ufak bi koku burnuma gelince midem bulanıyo sabah kalkıyorum midem bulaniyo sırf bulanti hissetmim diye uyuyorum geri ya

Elfidam üzme kendini canım ona uygun dille anlat canım kimse bilmek zorunda değil de tatile gittiğimizi kolay şeyler yaşamıyoruz de dinlenmemiz kafa dağıtmamiz gerek göreceksin iyi gelecek falan de çocuk olcak diye şartlandirmiyorum de bunu bizim için istiyorum de canım üzme kendini ama

Normalde yaz gelince erkekler tatili dusunur butun sene yoruldugu icin ama demdkki senin esin hic yprulmuyp hayatim🙂 olsun sen israr et onada iyi gelir alisir.. heleki otelde iyi cikarsa keyifli gecerse daha cok sever

Normalde yaz gelince erkekler tatili dusunur butun sene yoruldugu icin ama demdkki senin esin hic yprulmuyp hayatim🙂 olsun sen israr et onada iyi gelir alisir.. heleki otelde iyi cikarsa keyifli gecerse daha cok sever
Yorulmaz Olurmu yoruluyo tabii bir bucuk yildir hic durmadan calisti, tr ye gittik orda bile onbes gün calisti annesinin evinde tadilat yapti. Cok yoruldu ama adamin aklina tatil yapmak gelmiyo ki, bizim yanimizda Abim iki yilda alti defa gitti tatil yapti. Bizimki hic demiyo bizde gidelim. Anlamiyorum ya. Niye boyle yapiyo.