ayyy canlarım tşkler tüm güreş tutanların güreşleri kabul olur inş hepimiz hamişizdirr
haberiilk buraya vericem cnm ama lekelenmem olmadı sadece kasıklarımda çok batma vardı 1 hafta öncesine kadar meme uçlarım büyümüş gibi ve etrafı sanki hafif koyu
lekelenmem olmadı canm sadece 1 hafta öncesine kadar çok batma vardı kasıklarda
evet haklısın canım işte benim ümidim acemilikten.birde çok tez canlı oluşumdan sanırım ama gebe kalmak elimde değil allah verirse olur öyle değilmi.umarım sen hamile kalırsın...eboscum sikma canini nolur? daha isin basindasin. Her ay bir kadinin hamile kalma olasiliginin %25 oldugunu okumussundur belki. Düsünsene ne kadar az. E sen bi de hapi yeni birakmissindir. Vücuduna biraz zaman ver bi kendine gelsin. Belki yumurta bile olusmuyordur daha hapin etkisinden. Siz yine adet bitiminde gün asiri calismalara devam edin ama 4 ay kadar bisii ümit etme olursa da süpriz olur bebegim! üzme kendini ok?
bu arada benimkinin gelmesi de yakindir ara ara agriyoo iste.. arkandayim arkadasim korkma yanliz degisin 🙂
evet haklısın canım işte benim ümidim acemilikten.birde çok tez canlı oluşumdan sanırım ama gebe kalmak elimde değil allah verirse olur öyle değilmi.umarım sen hamile kalırsın...
evet cnm sen de haklisin, cevreden duyuyoruz hep hapi birakip ertesi ay hamile kalanlari hemen ilk denemede kalanlari, ben de hep öyle olucagini sanmistim. simdi 2. ayimiz bakalim daha kac ay bekliycez. Ama bu forumda en azindan yanliz olmadigimizi görüyoruz bu da insana güc veriyor.
evet cnm sen de haklisin, cevreden duyuyoruz hep hapi birakip ertesi ay hamile kalanlari hemen ilk denemede kalanlari, ben de hep öyle olucagini sanmistim. simdi 2. ayimiz bakalim daha kac ay bekliycez. Ama bu forumda en azindan yanliz olmadigimizi görüyoruz bu da insana güc veriyor.
merhabalar ben foruma bugün katıldım. Bayağıdır okuyorum yazılanları. Sayenizde birçok şey öğrendim. Ama yazmadan edemeyeceğim. Eşimle aklımızda bir çocuk fikri yoktu fakat geçenlerde korunmadan yaşadığımız bir birliktelik oldu ve bir kaza olabileceğinden bahsetti kendisi. Adet günüm 5-6 gün kadar gecikti karnımda acayip bir şişlik var ve göğüs uçlarım acıyor. Birde aşırı derecede fazla akıntım var. şu aralarda günde en az 9 saat uyuyorum. bazı forumlarda ateş ölçme tekinklerini okudum adet olmadan önce vücut sıcaklığı düşermiş fakat benimki 3 gündür 37.1 ve 37.4 arasında değişiyor. Yani yaşadığım belirtiler adet belirtilerinede çok benziyor fakat test yapmaktan da çok çekiniyorum. Sizce bu bir gebelik belirtiside olabilirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?