kızlar bide bişey soracam benim evin bahcesinde buyuk havuz var orayı bugun temizletirdim ve doluyo ben şimdi 1,5 aylık hamıleyim girsem bişey olurmu,bide ev dunleks üs kata çok inip cıkıyorum kasıklarımda baskı oluyo bı sorun olurmu acaba:laugh:
canım havuzu pek önermiyo doktorlar genelde denizi öneriyorlar ama yinede dikkatli ol kendini ıslak bırakma ve merdivenleride bu aralar fazla kullanma ozaman ama içini rahat tut meleğim sorun olmaz yaa eski tarihteki kadınlar hamile olduklarını bilmeden odunlar bile taşıyorlardı sırtlarında kalbini bozma birşey olmaz bebekimizede sanada
sen hamıle olmayasın kız test yaptınmı sen?ben sımdı nısan 30 ve 18 haızrana göre hesapladım 23 hazıran ıle 28 hazıran ıhtımalı en yüksek günler 28 hazran yumurtlama günün canım
Ama benim adetim biraz düzensiz canımmm bide sanırım yumurtlama dönemlerimde anlaşamadık şöyle anlatayımmm benim 30-32 gün de geliyo adetimmm yani nisan 30.da geldi adetimmm mayıs boş geçti haziranın 1.de geldi sonra 6 gün sürdü. yine haziranın 18.de kanamam geldi koyu renkte 19.da da geldi 20.de çok az geldi ve bitti ne olduğunu anlamadımmmsence ?