Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Cevap: Erken Gebelik Belirtileri

canım havuzu pek önermiyo doktorlar genelde denizi öneriyorlar ama yinede dikkatli ol kendini ıslak bırakma ve merdivenleride bu aralar fazla kullanma ozaman ama içini rahat tut meleğim sorun olmaz yaa eski tarihteki kadınlar hamile olduklarını bilmeden odunlar bile taşıyorlardı sırtlarında kalbini bozma birşey olmaz bebekimizede sanada

Şirine canım senin regl gününe yakın sivilcelerin çıkmışmıydı?Beni tek ümitsizliğe düşüren bu.Yüzüm sivilce doldu🙁(

selzeh benim tarihler 1 Mayıs 29 mayıs 27 haziran bizde temmuzda tatilde olacağız ya tutma ihtimali yine düşük olacak🙁((

kızlar şimdi ben çıkıyorum sonra yine gelirim bu aralar işyerinde çok yoğunum öptüm sizi kendinize cici davranın bol sohbetler

sen hamıle olmayasın kız test yaptınmı sen?ben sımdı nısan 30 ve 18 haızrana göre hesapladım 23 hazıran ıle 28 hazıran ıhtımalı en yüksek günler 28 hazran yumurtlama günün canım

Ama benim adetim biraz düzensiz canımmm bide sanırım yumurtlama dönemlerimde anlaşamadık şöyle anlatayımmm benim 30-32 gün de geliyo adetimmm yani nisan 30.da geldi adetimmm mayıs boş geçti haziranın 1.de geldi sonra 6 gün sürdü. yine haziranın 18.de kanamam geldi koyu renkte 19.da da geldi 20.de çok az geldi ve bitti ne olduğunu anlamadımmm sence ?

kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar allahım bu mübarek günde ne dileğimiz varsa versin inşallah canım arkadaşlarım🙂