Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Cevap: Erken Gebelik Belirtileri

nısan 30 mayıs yok hazıran 1 ve hazıran 18 de olmusun bu tabloya göre o zaman yıne 23 haziran ıle 28 haziran ıhtımalı yuksek gunler canım 28 temmuz yumurtlama günü canım ama senın bır kadın dogum uzmanına gıdıp muayne olmanda tahlıl yaptırmanda fayda var

Son düzenleme:

Arkadaşlar 2 gündür maşallahınız var hee mesaiye erken başlıyorsunuz ne bu yahu oku oku bitmiyor sonra😀eşim nöbetten geldi yatıyordu pc onun yanında gözünü bi açtıki ben pc başındayım nebu yaa sabah akşam başındasın nasıl bir siteyse burası anlamadım diyo😀 valla arkadaşlar burad olmaktan o kadar mutluyumki iyiki varsınız kılar sizleri seviyoruuuuuummmm🙂

Bakalım 18.ve 19. günleri ara kanama olarak değerlendirirsem eğer normal adet günüm 30-31.de gelmesi lazımmmm.temmuzda da yine 28-30 gelmesi lazım omzna adetim canım benim dr.var gitmiştim ben ona ayın 10 ile 20.si arası sık sık ilişkiye girmemizi önerdi yumurtlama günlerimm 13.ve 18.günler arası normalde

BOYALIKUS...............25 haziran 30yaş erkek ????? umarımmm hamişsindir
EFSUN_55................ 26 haziran 25yaş erkek

NESLİ84...................26 haziran 25yaş erkek
ECEM09...................27 haziran 32yaş erkek
EYŞAN.....................29-30 haziran 25yaş erkek
FATOSSS................. 30 -31 haziran 25yaş erkek
BERA......................4 temmuz 27 yaş kız
SELZEH...................5-6 temmuz 23yaş erkek
HAZAL3...................9-10 temmuz 30yaş erkek
SEVİNC_NAZ............9-10 temmuz 21 yaş
NUR85....................11 temmuz 24 yaş
EBRUAKER21............10-11 temmuz

umarim cnm hala gelmedi.. bu arada kizlar bu "hamiş" kelimesini ilk defa burda duydum. Nerden geliyor allah aşkina bu kelime? Sözlükte arapcada "Mektup kâğıdının boş bir yerine yazılan ek düşünce, çıkma, not" anlamina geliyormus. Yani ne türkce ne arapca bir yörede mi böyle kullaniliyor da ben hic duymamisim.?

Son düzenleme:

o zaman sen doktorn dedıgıne uy canım çünkü senın düzensız ya belkı ondan öyle olabılır

Valla açıklamasını ilk defa senden duyuyorum canım bende. ben sadece öylesine yazıyorumm yani kısaltılmış gibi düşün hamile değilde hamişş diyorummm yani

Kızlar burada gebelik belirtilerini yaşayan hamile arkadaşlarımız yazsada.. Diğer hamile kalmak isteyenler meleklerimiz paylaşım alanında yazışsalar daha net olmazmı... Çünkü sayfalarımız arama motorlarında gözüküyor ve diğer bilgi almak isteyen bayanlarımıza yardımcı olmak konusunda daha ayrıntılı olur diye düşünüyorum....

canım vermiş oldugun bilgiden dolayı teşekkürler,bende denize girerım ozman,tüh yaaa boşu boşuna havuzuda doldurttum 3 gundur dolma işlemi yapılıyodu yazık oldu yaaaaa

öyle canım yaaa doğrusun ama eskıden hormonsuz gıdalar varmış,hiçbirseyde katkı maddesı yokmus artı toprakta ohhhhhhhhhhhhhh mis gibi ,şimdi yediğimiz hersey hormonlu yani saglıklı beslenemedıgımız ıcın bu tarz olaylar eskıye gore daha fazla yasanmakta:seker: