Ama benim adetim biraz düzensiz canımmm bide sanırım yumurtlama dönemlerimde anlaşamadık şöyle anlatayımmm benim 30-32 gün de geliyo adetimmm yani nisan 30.da geldi adetimmm mayıs boş geçti haziranın 1.de geldi sonra 6 gün sürdü. yine haziranın 18.de kanamam geldi koyu renkte 19.da da geldi 20.de çok az geldi ve bitti ne olduğunu anlamadımmmsence ?
nısan 30 mayıs yok hazıran 1 ve hazıran 18 de olmusun bu tabloya göre o zaman yıne 23 haziran ıle 28 haziran ıhtımalı yuksek gunler canım 28 temmuz yumurtlama günü canım ama senın bır kadın dogum uzmanına gıdıp muayne olmanda tahlıl yaptırmanda fayda var
Arkadaşlar 2 gündür maşallahınız var hee mesaiye erken başlıyorsunuz ne bu yahu oku oku bitmiyor sonra😀eşim nöbetten geldi yatıyordu pc onun yanında gözünü bi açtıki ben pc başındayım nebu yaa sabah akşam başındasın nasıl bir siteyse burası anlamadım diyo😀 valla arkadaşlar burad olmaktan o kadar mutluyumki iyiki varsınız kılar sizleri seviyoruuuuuummmm🙂
nısan 30 mayıs yok hazıran 1 ve hazıran 18 de olmusun bu tabloya göre o zaman yıne 23 temmuz ıle 28 temmuz ıhtımalı yuksek gunler canım 28 temmuz yumurtlama günü canım ama senın bır kadın dogum uzmanına gıdıp muayne olmanda tahlıl yaptırmanda fayda var
Bakalım 18.ve 19. günleri ara kanama olarak değerlendirirsem eğer normal adet günüm 30-31.de gelmesi lazımmmm.temmuzda da yine 28-30 gelmesi lazım omzna adetim canım benim dr.var gitmiştim ben ona ayın 10 ile 20.si arası sık sık ilişkiye girmemizi önerdi yumurtlama günlerimm 13.ve 18.günler arası normalde
BOYALIKUS...............25 haziran 30yaş erkek ????? umarımmm hamişsindir EFSUN_55................ 26 haziran 25yaş erkek NESLİ84...................26 haziran 25yaş erkek ECEM09...................27 haziran 32yaş erkek EYŞAN.....................29-30 haziran 25yaş erkek FATOSSS................. 30 -31 haziran 25yaş erkek BERA......................4 temmuz 27 yaşkız SELZEH...................5-6 temmuz 23yaş erkek HAZAL3...................9-10 temmuz 30yaş erkek SEVİNC_NAZ............9-10 temmuz 21 yaş NUR85....................11 temmuz 24 yaş EBRUAKER21............10-11 temmuz
umarim cnm hala gelmedi.. bu arada kizlar bu "hamiş" kelimesini ilk defa burda duydum. Nerden geliyor allah aşkina bu kelime? Sözlükte arapcada "Mektup kâğıdının boş bir yerine yazılan ek düşünce, çıkma, not" anlamina geliyormus. Yani ne türkce ne arapca bir yörede mi böyle kullaniliyor da ben hic duymamisim.?
Bakalım 18.ve 19. günleri ara kanama olarak değerlendirirsem eğer normal adet günüm 30-31.de gelmesi lazımmmm.temmuzda da yine 28-30 gelmesi lazım omzna adetim canım benim dr.var gitmiştim ben ona ayın 10 ile 20.si arası sık sık ilişkiye girmemizi önerdi yumurtlama günlerimm 13.ve 18.günler arası normalde
umarim cnm hala gelmedi.. bu arada kizlar bu "hamiş" kelimesini ilk defa burda duydum. Nerden geliyor allah aşkina bu kelime? Sözlükte arapcada "Mektup kâğıdının boş bir yerine yazılan ek düşünce, çıkma, not" anlamina geliyormus. Yani ne türkce ne arapca bir yörede mi böyle kullaniliyor da ben hic duymamisim.?
Valla açıklamasını ilk defa senden duyuyorum canım bende. ben sadece öylesine yazıyorumm yani kısaltılmış gibi düşün hamile değilde hamişş diyorummm yani
Kızlar burada gebelik belirtilerini yaşayan hamile arkadaşlarımız yazsada.. Diğer hamile kalmak isteyenler meleklerimiz paylaşım alanında yazışsalar daha net olmazmı... Çünkü sayfalarımız arama motorlarında gözüküyor ve diğer bilgi almak isteyen bayanlarımıza yardımcı olmak konusunda daha ayrıntılı olur diye düşünüyorum....
şirinecim yüzmek yürüş kadar gebelikte sağlıklı olan birşey benim 25.haftam bitmek üzere 26 ya giriyorum ben bile denize giriyorum... Önemli olan temiz yerleri tercih etmen... Ayrıca sen ve tüm hamiş arkadaşlarımızı https://www.meleklermekani.com/gebelik/129571-hamilelerin-paylasim-alani.html bekleriz... Ayrıca havuzu değilde deniz tercih etsen daha iyi...
Hamileler Havuza gitmeli mi? İngiliz bilim adamları, havuzların hamilelerde düşüklere ya da doğacak bebekte sakatlığa yola açabileceğini açıkladı. İşte araştırma ve sonuçları...
İngiltere nin başkenti Londra daki Kraliyet Yüksekokulu nda görevli bilim adamları, yüzme havuzlarının anne adaylarında düşük veya sakat doğumlara yol açabileceğini açıkladılar.
Kamuya açık yüzme havuzlarının sularına, temiz tutulabilmeleri amacıyla klor ve benzeri pek çok kimyasal madde katıldığına dikkat çeken bilim adamları, Londra daki 8 havuzdan aldıkları örnekleri incelediklerini ve ceninin gelişmesini olumsuz etkileyebilecek, yüksek oranda kimyasallara rastladıklarını bildirdiler.
Havuz sularında dezenfektan olarak kullanılan trihalometan oranının da çok yüksek bulunduğunu söyleyen bilim adamları, anne karnındaki bebeğin gelişimini olumsuz etkileyen ve düşüklere yol açabilen bu maddenin mümkün olduğunca az kullanılması gerektiğini belirttiler.
Bilim adamları, tüm bu maddelerin kloroformun türevi olduğunu ve bu kimyasalın da kanserojen olarak sınıflandırıldığını hatırlattılar.
Araştırmayı yürüten bilim adamlarından Dr. Mark Nieuwenhuijsen, anne adaylarına yüzmekten vazgeçmelerini önermediklerini, ancak havuzda kalış süresini iyi ayarlamaları gerektiğini söyledi. Uluslararası Kanser Araştırmaları Kurumu tarafından kanserojen olarak nitelendirilen kloroform ve yüzme havuzunda bulunan diğer kimyasalların, ciltten emilerek veya solunum yoluyla vücuda alındığı belirtiliyor.
canım vermiş oldugun bilgiden dolayı teşekkürler,bende denize girerım ozman,tüh yaaa boşu boşuna havuzuda doldurttum 3 gundur dolma işlemi yapılıyodu yazık oldu yaaaaa
canım havuzu pek önermiyo doktorlar genelde denizi öneriyorlar ama yinede dikkatli ol kendini ıslak bırakma ve merdivenleride bu aralar fazla kullanma ozaman ama içini rahat tut meleğim sorun olmaz yaa eski tarihteki kadınlar hamile olduklarını bilmeden odunlar bile taşıyorlardı sırtlarında kalbini bozma birşey olmaz bebekimizede sanada
öyle canım yaaa doğrusun ama eskıden hormonsuz gıdalar varmış,hiçbirseyde katkı maddesı yokmus artı toprakta ohhhhhhhhhhhhhh mis gibi ,şimdi yediğimiz hersey hormonlu yani saglıklı beslenemedıgımız ıcın bu tarz olaylar eskıye gore daha fazla yasanmakta:seker: