Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Cevap: Erken Gebelik Belirtileri

Şirine canım senin regl gününe yakın sivilcelerin çıkmışmıydı?Beni tek ümitsizliğe düşüren bu.Yüzüm sivilce doldu🙁(

canımcım benim cildim cok kuru oldugu için ben yüzümde hiççççç sivilce bilmem,reglı donemı hamılelık hıc yuzumde sıvılce cıkmadıııı,canım
bekle bakalım belkı hamılelık belırtısıde olabılır,en saglıklısı strese girmeden zaman bırakmak

Ya şirinecim benimde sol kasığım ağrıyo sancı giriyo ve sanki hafif şiş gibi hissediyorummm daha adetime var ama dün sanki adet olucakmışım gibi sancılar içindeydimm bugün okadar yok sancım bi tek sol kasığım hariç bunlarda sende varmıydı?

6 temmuz ıle 11 temmuz arası ıhtımalı yuksek günler bu arada yumurtlama günün 11 temmuz tabıkı 27 hazıranda adet olursan canım
teşekkür ederim canım..Ah o tarihlerde tatilde olacağız..biraz zor...Kızlar bugünde dişim felaket ağrıyorr..Hamileliği düşünmeyi unutturdu bana vallaa.

evet fatoşcum:
bende çok erken dönemlerde başlayan kasık ağrılarım olmusdu,böyle batma şeklinde hasta olcakmısın gıbı sancılar ara oluyodu,ve bendekı belırtıler 16 gun önceden baslamıstı canım belımde bı boşluk gıbı agrı vardı,ama kasık agrı hıssedılır derecede vardı

fatoş cum benimde aynen öyle olmuştu o kadar çok belirti vardı ki ama dün hastalandım ve çok sancım var hiç böyle olmazdı dünden beri 3.ağrı kesicim duramıyorum benim meleğim gelmedi bu ay inş senin ki gelir bu gecenin yüzü suyu hürmetine ve tüm kızların bu arada kandiliniz mübarek dualarınız kabede edilmiş dualar kadar kabul olsun

Ya şirineciğim benim sorumada kulak verip cevaplarsan sevinirim,benim yumurtlama günümün gecesinde göğüslerim şişti ve hala şiş ve sürekli ağrı yapıyo bununla birlikte biz yumurtlama günümü beklemeden adetim biter bitmez başlamıştık ilişkiye ve ben her ilişkiden sonra mutlaka ayaklarımı havaya kaldırıp dakikalarca kalmıştım sonrasında da uzanıyordum,ve göğüs kenarlarımda topcuklar var ama çok değil 1 ,2 tane vede ogünden sonra sürekli kasıklarımda ağrı var gelip geçiyo ama hala var,ama adetimede daha çok var bu kadar kısa sürede hamile kalmış olabilirmiyim bu kadar erken belirtiler başlarmıki he bacım?

Aminnn canım amiiin ,hepimizin ki inşallah,oyy kıyamam demek çok ağrın var,tühhh bilirim o ağrıları bemim genelde ağrılı olduğu için 1 günüm yatakda geçiyor walla😕 bu arada sıcaksu torbası varsa onu ayaklarının altına koysan canım arkadaşım yada ped şişeye doldur o şekilde yap belki faydası olur canım

kızlar bide bişey okudum ilişkiden önce ve sonra duş alıyoruz ya bu gebe kalmak isteyenlere tavsiye edilmiyo vucudun ısı dengesi bozuluyomuş spermler için ii değilmiş ilişkiden en az 2 saat önce duş gerekliymiş ve mümkünse ertesi sabaha duş önemle duyrulur.......

teşekkür ederim canım..Ah o tarihlerde tatilde olacağız..biraz zor...Kızlar bugünde dişim felaket ağrıyorr..Hamileliği düşünmeyi unutturdu bana vallaa.
Sanada geçmiş olsun ecemciğim noldu kızlar bu ay size böyle yahu anam nazar değdi valla kızlar hee😕 canlarım neyse ben şimdi çıkıyorum akşama tekrar girerim malum deniz kum kızlar beni bekler😀 kızlarmı dedim ay kocamdan bulaştı😀 neyse hepinizi öpüyorum canlarım