yagmurun annesı Yeni Üye Üye 25 Haziran 2009 #1.961 Cevap: Erken Gebelik Belirtileri kızlar eşimle tartıştım ona çocuk yapmayı düşünmüyorum kendime yapıcam🙂))
Cevap: Erken Gebelik Belirtileri kızlar eşimle tartıştım ona çocuk yapmayı düşünmüyorum kendime yapıcam🙂))
fatoşşş Yeni Üye Üye 25 Haziran 2009 #1.962 Cevap: Erken Gebelik Belirtileri yagmurun annesı' Alıntı: kızlar eşimle tartıştım ona çocuk yapmayı düşünmüyorum kendime yapıcam🙂)) Genişletmek için tıkla ... Ay alemsiniz valla 🙂kendi kendine nasıl olacak o iş
Cevap: Erken Gebelik Belirtileri yagmurun annesı' Alıntı: kızlar eşimle tartıştım ona çocuk yapmayı düşünmüyorum kendime yapıcam🙂)) Genişletmek için tıkla ... Ay alemsiniz valla 🙂kendi kendine nasıl olacak o iş
boyalikus Yeni Üye Üye 25 Haziran 2009 #1.963 Cevap: Erken Gebelik Belirtileri yagmurun annesı' Alıntı: boyalıkuş daha belirti yok dime hayatım Genişletmek için tıkla ... yok be güzelim aksami yaptim tik yok! bir yandan seviniyorum umudum artiyor.. ama böyle olur da yarin gelirse vururum onu 😀
Cevap: Erken Gebelik Belirtileri yagmurun annesı' Alıntı: boyalıkuş daha belirti yok dime hayatım Genişletmek için tıkla ... yok be güzelim aksami yaptim tik yok! bir yandan seviniyorum umudum artiyor.. ama böyle olur da yarin gelirse vururum onu 😀
yagmurun annesı Yeni Üye Üye 25 Haziran 2009 #1.964 Cevap: Erken Gebelik Belirtileri karar verdim yapcam fatoşşş🙂)))
fatoşşş Yeni Üye Üye 25 Haziran 2009 #1.965 Cevap: Erken Gebelik Belirtileri yagmurun annesı' Alıntı: karar verdim yapcam fatoşşş🙂))) Genişletmek için tıkla ... bravo valla ne diyim sana allah kolaylık versinn ozman🙂)))
Cevap: Erken Gebelik Belirtileri yagmurun annesı' Alıntı: karar verdim yapcam fatoşşş🙂))) Genişletmek için tıkla ... bravo valla ne diyim sana allah kolaylık versinn ozman🙂)))
yagmurun annesı Yeni Üye Üye 25 Haziran 2009 #1.966 Cevap: Erken Gebelik Belirtileri amin bacım amin 🙂)
hazal_03 Yeni Üye Üye 25 Haziran 2009 #1.967 Cevap: Erken Gebelik Belirtileri kizlar kandiliniz mubarek olsun bu gece bol bol dua edelim bende isten yeni geldim ne guzel sohbet etmissiniz allah sohbetinizi artirsin boyali kus canim insallah regli olmassin da hamissindir allah yardimcin olsun canim
Cevap: Erken Gebelik Belirtileri kizlar kandiliniz mubarek olsun bu gece bol bol dua edelim bende isten yeni geldim ne guzel sohbet etmissiniz allah sohbetinizi artirsin boyali kus canim insallah regli olmassin da hamissindir allah yardimcin olsun canim
hazal_03 Yeni Üye Üye 25 Haziran 2009 #1.968 Cevap: Erken Gebelik Belirtileri kizlar bu arada benle reglini bekleyen cok arkadas varmis baya kalabaligiz insallah hepimizde hamisiz oluruz
Cevap: Erken Gebelik Belirtileri kizlar bu arada benle reglini bekleyen cok arkadas varmis baya kalabaligiz insallah hepimizde hamisiz oluruz
hazal_03 Yeni Üye Üye 25 Haziran 2009 #1.969 Cevap: Erken Gebelik Belirtileri ebruaker canim ikimizde ayni gunlerde yumurtluycaz hadi allah yardimcimiz olsun bol yumurtlariz insallah da ikiz olur sanki biri buldukta demi ya
Cevap: Erken Gebelik Belirtileri ebruaker canim ikimizde ayni gunlerde yumurtluycaz hadi allah yardimcimiz olsun bol yumurtlariz insallah da ikiz olur sanki biri buldukta demi ya
fatoşşş Yeni Üye Üye 25 Haziran 2009 #1.970 Cevap: Erken Gebelik Belirtileri hazal3' Alıntı: kizlar bu arada benle reglini bekleyen cok arkadas varmis baya kalabaligiz insallah hepimizde hamisiz oluruz Genişletmek için tıkla ... Amin canım inş... hepimizi duaları kabul olur bu akşam
Cevap: Erken Gebelik Belirtileri hazal3' Alıntı: kizlar bu arada benle reglini bekleyen cok arkadas varmis baya kalabaligiz insallah hepimizde hamisiz oluruz Genişletmek için tıkla ... Amin canım inş... hepimizi duaları kabul olur bu akşam