Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

ins canım sen yeterki o duyguyu tatda bizde burda seni büyük bir keyifle dinleriz cnm hayırlısı olsun hakkında🙂 sagol cnmm allahım sanada tez zamanda nasip eder inss...

bende çok bebek istiyordum birde ben adet düzensizliği yaşıyordum kasıklarım hemen agırsın kızlar hemen hamilemiyim diye test yapardım hep negatif sonuc alırdım son zamanlarda gögüslerimde acıma hassasiyet olustu hamilemiyim diye doktora gittim kan testi yaptı sonuc negatif çıktı ama ben hamile oldugumu sezdim bana adet sökücü ilaç verdi ama kullanmadım akışına bıraktım 1 hafta sonra idrar testi yaptım 2 çizgi çıktı bazen kan testide yanıltıyor insanı ve doktora gittiğimde 4 haftalık hamile oldugumu ögrendim kan testlerinede fazla güvenmeyin kızlar beni yanıltıp üzdü ama arkasından idrar testi sevindirdi ...o kadar güzel bir duygu ki allah bütün bebek isteyenlere en yakın zamanda inşallah bebek haberi verir .kızlar =)

allah sağlıkla sıhatle büyütmeyi nasip etsin canım. darısı tüm isteyenlere inşallah

mrb melekler yardımınıza ihtiyacım var.
beklenen regl günüm 17 siydi geçti. ara ara midem bulanıyor. gaz ve kabızlık var. ara ara kasık ağrılarım var. göğüslerim hiç ağrımadığı kadar ağrıdı ve acıdı ama reglime 2 gün kala geçti. şimdi çok az ağrıyolar. göğüsmün üzerindeki damarlar zaman zaman koyulaşıyo ve haritayı andırıyor ve çokkkkkkk yorgunum. sabah test yaptım tek çizgi çıktı yarım saat sonra tekrar baktım 2. çizginin yeri belliydi. sizce ben hamile olabilirmiyim?

canım aynı belirtiler bendede var ğoğuslerımde damarlar cıktı sızlıyor 11 gun gectı 9 gun test yaptım cıkmadı test ucuz bırseydı ondan cıkmadı herhalde ıkıncı cızgı sılık bıle varsa hamıstırsın yarın tekrarla testı sonucu yaz adetın duzenlı oluyormu

selam herkse tugce hanım cok sevindim adınıza hyırlı bir sekilde dogmak nasi petsin rabbim bende kan testi yaptırdım ama negatif cıktı adet gecikmemisti yaptırdım sabırsızlık işte🙂 ama halen mide agrısı bulnatısı kasılarda agrı adetim dündü olmadım bakalım hayırlısı hakkımda ins bende hmisimdir ama bende kabızlık filan yok cünkü cok yemek yiyorum ayrıca acayip meyve delisiyim ondan galiba koca bi ekmek için yapıyom bayılırım ben peynir domatez slaatalık🙂 ama aradan bi saat geciyo midem nasıl kazınıyo du bakam bende bi kac gün daha beklim bakalım regl olcakmıyım...

kızlar o damarlar bendede var harita gibi😀kızma da hamileyken aynı sey olmustu ordan anlamıstım bisiler oldugunu😀 hadi ins hepimiz hamisizdir😀

canım hamile olabilirsin.ben adet günümden önce yapmıştım 2.çizgi silikti kanda pozitif çıktı.kan tahlili yaptırsana..