Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Benimde adetimin üzerinden 12 gün geçmişti test yaptım tek çizgi çıktı. Yaklaşık 15-20 dk. sonra baktığımda 2. çizgi çok hafifti. ertesi gün doktora gittim kan testi yaptırdım BHCG oranı 70 çıktı daha 2 haftalık falan olduğundan çok silik çıkmış ve ben de adet düzensizliği vardı , tam adetimin önünde hamile kalmışım. şimdi 7 haftalık bebeğim. Darısı isteyen herkezin başına inşallah.
Birde hamile olduğumu öğrenmeden önce sağ kasığıma ani sancılar giriyordu.

evcara belli de olmaz seni ümitlendirmek istemem ama benim 12. gün bile 2. çizgi öyle silik çıktıki. yumurtlamam gecikmiş onun için adetimin önünde hamile kalmışım. onun için testte çıkmıyormuş. kısmet inşallah olur.

mrh.ben de bu aya ümitlenmiştim ama olmadı.5 ay önce düşük yaptıum.kürtaj degıl 2 aydır da denıyorum ama olmadı.aranızda düşükten sonra hamile kalan varmı.veya kas ay sonra kaldınız.

selamlar senin hamileligin bana ilginç geldi dogrusu. genelde yumurtlama adetden 14 gün sonra gerçekleştigini biliyordum.senin adına sevindim allah bizede nasip eylesin. ah ah ah

selamlar senin hamileligin bana ilginç geldi dogrusu. genelde yumurtlama adetden 14 gün sonra gerçekleştigini biliyordum.senin adına sevindim allah bizede nasip eylesin. ah ah ah

arkadaşlar bır şey sorucam:1 martta adet oldum 10 gun sürdü ve banyo yaptım ve kasıklarım ağrıyor göğüslerım ağrıyor hiç böyle olmazdı saçma olucak belkı ama üstüne görmüş olsam bu kadar uzun surermı ama öyle böyle deyıl dolu dolu adet oldum hıç böyle uzun da sürmezdı anlıyamadım lütfen yazarmısınız

selam misafir normalde adet 3 ile 10 arasında degişiyor diye biliyorum. 10 günden sonrası hastalık belirtisi olurmuş.belirtilerin aslında hamilelik belirtileri bi test yap istersen allahtan hayırlısı senin adına...

canım hala adet olmadım bugün 8 gün oldu ama adet olucakmışım gibi karın ve bel ağrım var olucam gibime geliyor çünkü hiç bir hamilelik belirtisi yok...