en son reglimi 30 ağustosta oldum ondan öncekinide 9 ağustosta ilkdefa bukadar kısa aralıklı oldu genelde 20 veya 28 gün olurdu bugün ekimin ikisi acaba hamilemiyim arkadaşlar çok istiyorum bebiş 11 aydır korunmuyoruz doktor hiçbir problem yok dedi test almaya korkuyorum artık şimdiye kadar hep hüsrana uğradım 🙂
ya hanımlar bişeyi çok merak ediyorum adetime 1 hafta kala kan testi yaptırdım ve sonuç negatif çıktı doktorlar erken olduğunu sölüyor bazılarıda çıkar diyor böyle bişey yaşayıpta hamiş kalanlar varmı aranızda paylaşırsanız sevinirim daha adetime 4 gün var meraktan ölücem nerdeyse kasıklarımda böle sızım sızım füze gibi gelip geçen ağrılar var belim çok ağrıyor ve karnımda rahatsızlık hissi duyuyorum ara ara..sanki adet olucam gibi ama ben adetime sadece bir gün kala ağrı çekiyorum şimdi ise 6 gün kala yaşıyorum psiklolojikte olabilir diye düşünüyorum lütfen böyle bişey yaşayanlar bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim...
Merhaba arkadaşlar ben en son 20 eylülde adet oldum son aylarda adet aralığım kısaldı 23-24 gün arayla adet oluyorum yani normalde bugün olmam gerekiydu. 8 aydır korunmuyoruz dr da herşey normal dedi çok istiyorum hamile kalmak.. 🙁 benim diğer aylardan farklı olarak hissettiğim bi belirtim yok devamlı adet öncesi batma ve agrılarım var. benim merak ettiğim adet belitrilerindeki ağrılarla hamielelik belirtisi ağrı ve batmaları ayırt etmenin bi yolu yokmu acaba ?? Rabbim tüm bebiş isteyenlere nasip etsin...
Maşallah canım yaa. Zaman ne çabuk geçiyor. Bir bakmışsın 40 hafta dolmuş bebiş gelmiş... İnşallah Rabbim tamamına erdirir. Bulantı vs oluyor mu canım sende? Hiç bahsetmediğine göre yok gibi düşündüm ama ben. Yorumlarından sanki sadece uyku bastırdığını anımsıyorum.canım aynı durumu yaşadım adetime 7-8 gün kala kan testi yaptım negatif çıktı adetime 2 gün kala hassas ir idrar testi yaptım 2 çizgi çıktı 🙂 2 gün sonra terar dr gittik fozitif çıktı şimdi maşallah bebeğim 8+2 haftalık eğer gerçekten belirtilerin varsa haqmişsindir 🙂
ya hanımlar bişeyi çok merak ediyorum adetime 1 hafta kala kan testi yaptırdım ve sonuç negatif çıktı doktorlar erken olduğunu sölüyor bazılarıda çıkar diyor böyle bişey yaşayıpta hamiş kalanlar varmı aranızda paylaşırsanız sevinirim daha adetime 4 gün var meraktan ölücem nerdeyse kasıklarımda böle sızım sızım füze gibi gelip geçen ağrılar var belim çok ağrıyor ve karnımda rahatsızlık hissi duyuyorum ara ara..sanki adet olucam gibi ama ben adetime sadece bir gün kala ağrı çekiyorum şimdi ise 6 gün kala yaşıyorum psiklolojikte olabilir diye düşünüyorum lütfen böyle bişey yaşayanlar bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?