Arkadaşlar merhaba,
Ben de aranıza yeni katıldım. 1,5 senedir evliyiz. Artık bebek istiyoruz. Bu ay kendimde hiç olmayan değişiklikler gözlemliyorum. Ama emin olamıyorum. Adetime 4 gün var. Ama ben 3-4 günden beri kasık ağrısı ve bel ağrısı çekiyorum. Sürekli gebelik belirtilerini okuyorum ancak bir çoğu bende yok. Örneğin akıntım fazlalaşmadı. Sadece 3 gün önce sabah mutfakta çok midem bulandı. Banyoda buldum kendimi. Bazen gün içinde bulanıyor ama çok fazla değil. Psikolojik olmasından da korkuyorum. Bunun dışında bir belirti hissetmiyorum. Yerleşme kanaması gibi bir şey de olmadı daha. Herkeste olmayabiliyormuş sanırım. Ümitlenmekte istemiyorum. Sizde bende kasık ve bel ağrıları gebeliğe işaret mi?
öncelikle hoşgeldin canım, herkesein belirtileri farklı olabilir canım.yani herkeste yerleşme kanaması olcak ya da bulantı olacak değil..inşallah hamilesinidir.Adetine 3-4 gün kalmış eğer çok merak ediyosan kan tahlili yaptırabilirsin 1-2 gün içinde.ama bence adet tarihinin geçmesini bekle canım.
Arkadaşlar merhaba,
Ben de aranıza yeni katıldım. 1,5 senedir evliyiz. Artık bebek istiyoruz. Bu ay kendimde hiç olmayan değişiklikler gözlemliyorum. Ama emin olamıyorum. Adetime 4 gün var. Ama ben 3-4 günden beri kasık ağrısı ve bel ağrısı çekiyorum. Sürekli gebelik belirtilerini okuyorum ancak bir çoğu bende yok. Örneğin akıntım fazlalaşmadı. Sadece 3 gün önce sabah mutfakta çok midem bulandı. Banyoda buldum kendimi. Bazen gün içinde bulanıyor ama çok fazla değil. Psikolojik olmasından da korkuyorum. Bunun dışında bir belirti hissetmiyorum. Yerleşme kanaması gibi bir şey de olmadı daha. Herkeste olmayabiliyormuş sanırım. Ümitlenmekte istemiyorum. Sizde bende kasık ve bel ağrıları gebeliğe işaret mi?
cicci canım bu kasıklarda batma yumurtlama oldugunda yada adet yaklastıgında olabilecek belirtiler..psikolojıkte kendini etkılersen bu belirtileri yaşayabiliyorsun kendimden bilıom ben çünkü mide bulantısı oluodu kasıklarda batma belim agrıodu..yani nebilim bir gebe de olabilecek her belirtiyi yaşadım resmen adetim bile gecikti kafaya cok taktım hamıleyım galıba die ve ben 2 ay olcak hala daha adet olmadım.doktor stresten gecıkmıs dedi bana cok taktım kafaya çünkü baktıkkı ne bebek var ne bişi..anlıcan her ay hüsran yaşadım böle ben 3 senedir bebek istıom hepte bu belirtileri yasıom..ama umarım sen hüsran yaşamassın bence adet gününü bekle derim az kalmıs zaten sonrada adet olmassan evde bi test yap yada saglık ocagında kandan test yaptır kesın sonuç verır.hayırlı haberlerini beklıoz..
adet günlerimizi beraber bekleyelim heyecanla bitane warmış ne güzel allah 2. de werir inşş strest yapma canm olu çünkü inş bende duyduğuma göre ilk 15 erkek son 15 kız diye ama hayırlsı olsn adete 2 hafta war benm de bakalım inş bu sefe r tutar benm de inş🙂 senindeburadayiz ayse ama iste hamilelik falan olmayinca en azindan hamilemiyim degilmiyim diye heyecanlamiyoruz bile yazacak bir seyimiz yokki 🙁 ne yapalim canim ya 🙁
almirecim sende haklısında bırak ta allahın taktir ettiği olsun canım...senin için hangisi hayırlısı ise o olsun..eli ayağı düzgün olsun saglıklı olsun ve yeterki evladın olsun...böle şeyleri düşünme boşver..bende televizyonda farklı bişi duymustum hoca diyodu ne kadar dogru ne kadar yanlıs bilmıomda eşinle birlikte olurken normalde yatagın neresınde yatıyorsun...? işte mesala bi oğlun olmus senin ozaman ogluna hamıle kaldıgında yatagın neresinde sagındamı yatıodun kız olsun istıosun solunda yatmak gibi bişi sölemişti...saçma geldi bana gerçide...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?