canım bozma morelini allah büyüktür daha çok gençsin başka doktora git bide pes etme daha saçmalamış gibi geldi doktor sen başka doktora görün sıkma canınıkızlar morelim cok bozukk🙁bugün adetemin 3 günüydü doktor çağırmıstı kandan hormon değerlerıne bakcaz demişti gittim kan alındı degerlerıme bakıldı fsh hormonum cok yüksek çıktı 110 sonuç.doktor yapılcak bişi yok dedi bu şekılde tedavıye baslayamam şuan menopoz görunuosun yumurtalık rezervin durmuş dedi cocugun olmaz dedi..genetikte olabilıo bu tip durumlar dedi..ben napcam böle morelım cok bozuk..böle kan degerı yüksek cıkıpta gebe kalan arkadslar varmı??daha yaşım 22 bu yaşta nine gibi oldum menopoz dediler bana..umudumda kalmadı artık..tüp bebek bile demedi bana kafayıı yicem ben..yardım edin bana bişi söleyın lütfen..rahim filmi çekılcektı onu bile yapmadı gerek yok artık dedi..bu kadarmı vahim durumummm offffffffffffffff🙁🙁
iyiyim canm ben yazan olmayınca bende bakıp gidiyorum siteye takip ediyorum ben herhalde yumurtlama dönemimdeyim 10. günü adetimin bugün hayırlısını istiyorum artık kısmet ne zamansa ozman sen napıon senin son durum nedir canm 🙂_?Haticecim , Selamet , Ayse kizlar nasilsiniz ne yapiyorsunuz 2 gundur bakamadim foruma zamanim olmadi ufakliktan... ne var ne yok selamet ne yaptin denedinizmi canim soyledigim gunlerde insallah biran once bebisleriniz gelir..
iyiyim canm ben yazan olmayınca bende bakıp gidiyorum siteye takip ediyorum ben herhalde yumurtlama dönemimdeyim 10. günü adetimin bugün hayırlısını istiyorum artık kısmet ne zamansa ozman sen napıon senin son durum nedir canm 🙂_?
ne zaman hayırlısıysa ozaman olsn seninkide canm walla ben öyle tahmin ediyorum yumurtlama dönemimdemiyim bilmiyorum canm nasıl anlayacam onuda bilmiyorum çalışmalara devam artık bilmiyom 6 ya oldu artık inş daha fazla beklemem yaa 🙁walla ayse bende ne yapayim bende senin gibi forumu takip ediyorum bazen hic zamanim olmuyor iste bende bir degisiklik yok yani olursa soylerim daha bebek calismalarina baslamadik esim ne zaman isterse artik bilemiyorum.. eee bu arada sende yumurtlama donemine girdiysen basla artik ama yumurtlama gunu kesin iliski olmasi lazim insallah hayirlisiyla dilegin olur... amin...... insallah isteyen herkesin olur ..
teşekkür ederim canım dün işte biraz morelim bozuldu öle şok oldum resmen..insan kendını caresiz hissediıo...Ama nefes alıosak umut var demektir..artık menopozunda caresı varmıs kadınlarda kök hücreden yumurta üretiliomus tıb ilerdi canım bakalım.hayırlsıı.böle cabuk pes etmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?