kizlar valla ne olsun bende iyiyim ufaklikla ugrasuyorum.. ya illa hamilelikten konusacak degilizya canim sikintilarimizi dertlerimizide paylasabiliriz buradan ne olacak sanki dimi uyani.. selametcim sen ne yaptin denediniz mi birseyler hangi gunler denediniz?? insallah hakkinda hayirlisi olur arkadaslarim hatice ve selamet sizlerinde meleklerinizin olmasini o kadar cok istiyorum ki eger oyle birsey olursa sanki kendim hamile kalmisim gibi sevincem valla yaa 🙂... bu ararda sizlere bi havadis vereyim.. ,esim bu aralar bebek isine olumlu bakmaya basladi ama ben tam kesin karar vermis dagilim oglum daha kucuk gibi sanki ve bazen beni cok yoruyor o konuda cok kararsizim nasil ustesinden gelebilecegimi dusunuyorum sonucta kaynanaya guvenemiyorum.. o bakamaz kadin belden ameliyatli annemde turkiyede yasiyor babam ginderir mi gondermezmi onuda bilmiyorum.. kaldim ortada zaten daha evimizide almadik kaynanayla birlikte oturuyoz.. sastim kaldim yaa bunaldim iiice ufff 🙁
sende dusunuyorsun yani 🙂 nerede oturuyorsun almira? bende ozledim anacigimi ilk hamileligimde dogumda kv hastaydi ben ona baktim hamileykende sonrada simdi artik allah kerim aliskinim yani zorluga saglicakla olsunda bakariz ben emin degilim yumurtlama ne zaman oluyor onun icin iki gun de bir 10 gun boyunca deniycez😀 ayin 5 ine kad🙂ar hatta 8 ide olabilir
zor ki ne zorrr bende yurt disinda yasiyorum france 🙂 bende yazin gitmeyi dusunuyorum onun ucun calisiyorum yaa orda uc dort aylik olur 😀 aslinda kizim cok zor bi cocuk uyutamiyorum geceleri cok uyaniyor hep beni istiyor .bu aralar uyuma uzerine odaklandim ama nasil uyutacam alistiracam bilmiyorum bende uc sene kv ile kaldim gorumce yoktu ama kp herkesin yerine hazir cevapticanim ben yurt disinda yasiyorum ve turkiyeye cok uzagim. kayinvalimdem gille oturuyoruz birde gorumce var evde.. bayagi bir bunaldim. zaten mayista geliyorum tr'ye onun icin pek cesater edemiyorum ikinciye oglum zaten 2 yasinda daha yaramaz yani akli ermiyor daha dogru duzgun uff valla bilmiyom yapsammi yapmasammi birde yolculuk olcak bayagi bir zorlanirim ben o cocukla yolda perisan oluruz.. kiz varya senin isinde zormus yaa dogum yapmisin kaynanaya sen bakmisin o sana bakacagi yerde bu ne is yaa walla allahsabirlar versin canim.. artik ikincidede o sana yardim eder insallaah. sende mi yurtdisinda yasiyorsun yoksa?
hadi hayirlisi bakalim genelde adetle birbirine benzer ama;; ben gecen test yaptim 1 gun gecmisti.negatifti aradan uc hafta gecti regl oldum.yani ben test yaptigim zamanlarda daha yumurtlama donemindeymisim.senin adetin duzenliyse calsidiysan neden olmasinmerhaba herkese bugün günüm geçti test yaptırmadım daha çünkü geçen gebeliğimde kan testi yaptırdığımda çıkmamıştı 1 hafta sonra yaptırdığımda çıkmıştı çok merak ediyorum umarım hamileyimdir mide bulantısı var ama psikolojik mi acaba diyorum bide bu aralar hiç acıkmadığım kadar çok acıkıp sürekli yemek istiyorum gögüslerim gözüme büyük görünüyor ama umarım hamileyimdir duygusallıkta diz boyu bu arada
merhaba herkese bugün günüm geçti test yaptırmadım daha çünkü geçen gebeliğimde kan testi yaptırdığımda çıkmamıştı 1 hafta sonra yaptırdığımda çıkmıştı çok merak ediyorum umarım hamileyimdir mide bulantısı var ama psikolojik mi acaba diyorum bide bu aralar hiç acıkmadığım kadar çok acıkıp sürekli yemek istiyorum gögüslerim gözüme büyük görünüyor ama umarım hamileyimdir duygusallıkta diz boyu bu arada
zor ki ne zorrr bende yurt disinda yasiyorum france 🙂 bende yazin gitmeyi dusunuyorum onun ucun calisiyorum yaa orda uc dort aylik olur 😀 aslinda kizim cok zor bi cocuk uyutamiyorum geceleri cok uyaniyor hep beni istiyor .bu aralar uyuma uzerine odaklandim ama nasil uyutacam alistiracam bilmiyorum bende uc sene kv ile kaldim gorumce yoktu ama kp herkesin yerine hazir cevapti🙂
aydir ayri evimdeyim rahatim.
insallah hamilesindir canim burada ilk mujdeyi veren sen ol bari..merhaba herkese bugün günüm geçti test yaptırmadım daha çünkü geçen gebeliğimde kan testi yaptırdığımda çıkmamıştı 1 hafta sonra yaptırdığımda çıkmıştı çok merak ediyorum umarım hamileyimdir mide bulantısı var ama psikolojik mi acaba diyorum bide bu aralar hiç acıkmadığım kadar çok acıkıp sürekli yemek istiyorum gögüslerim gözüme büyük görünüyor ama umarım hamileyimdir duygusallıkta diz boyu bu arada
almira canım herşeyi oluruna bırak bebeğin olcaksada olsun bence derim..stres edınme böle nasıl bakarım die Allah bi kolaylıgını verır belkı kısmetıyle gelirde o vesiyle ev alırsınız canımyaa..herseyın hayırlsıı ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?