slm kızlar nasılsınız...almiracım selametcim sizler napıosunuz...ya benim adetim gecikti bu ay 1 hafta adet olsam hastaneye gitcektım kan degerlerım için ama olamadım henüz..zaten artık gebeliği aklımdan bile gecirmıom kan degerlerım yüksekken ihtimal bile veremıom...ama adetim nie gecıktı bu ay anlamadım..acaba hamıle kaldımda haberımmı yok benim kızlar yoksa..aman sacmalıom yineyaa..olmıcanı bile bile böle umutlandırıom işte kendimi..
bende aksi gibi beyaz lari cok severek yiyorum yaaaa.kizimdan oncede cok peynir tuketirdim.demekki ondanmis 🙂 bu aralar yesem gectimi ki??zaten asitli yiyip icemem distellerimden 🙂 bu ay hamile kalmazsam ne zaman dusunursem basliyacam etcillige merci
birsey degil canim bende onun icin pek et turu falan yemen istemiyorum ki oglan olmasi diye ama peyniri falanda fazla tuketen biri degilim yogurduda cok nadir yerim yani ilk gebeligimden once sana dedigimm gibi beslenmistim ama int. falan cok arastirdim erkek bebek icin ne yapmak gerekiyo falan onlari hep denedim ve allahima sukur tuttu simde kiz istiyorum ama onuda bugun bayagi bi arastirdim.. bakalim yumurtlamadan 2 gun once ve yumurtlamadan 1 veya 2 gun sonra yaziyorlar yabanci sitelerde benim bugun tam yumurtlama gunum aceba bilemiyorum yapsammi yarin da yapsam aceba bu seferde tutma olasiligi duser mi diye dusunuyorum ama gec dollenme oluyormus.. sen nasil yaptin sormasi ayip gebelikten once beslenmen nasil ve hamileliginde canin neler istiyordu? coklu iliskimi oldu? yoksa segrek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?