Ben de üç aydır bu hayal kırıklıklarını yaşıyorum.... Çok sinir bozucu evet bi de hamileyim diye yemin edebilecek belirtiler yaşadıktan sonra... Şunu bil yalnız değilsin... İnşallah biran önce bebitoşlarımıza kavuşuruz 🙂Malesef bugun kan testi yaptirdim ve negatif cikti hala regl olmadim 🙁 buyuk bi hayal kirikligi yasiyorum diyebilirim 🙁
Ben de üç aydır bu hayal kırıklıklarını yaşıyorum.... Çok sinir bozucu evet bi de hamileyim diye yemin edebilecek belirtiler yaşadıktan sonra... Şunu bil yalnız değilsin... İnşallah biran önce bebitoşlarımıza kavuşuruz 🙂
Arkadaşlar merhabalar ben uzun zamandır bu sitede paylasılanları okuyorum bir yildir evliym bebiş istiyoruz fakat her ay bu sayılan belirtilerin bir çoğunu yasıyorum fakat Bi sonuç yok üç ay önce guatr ve yoğun akıntı iltihabı olduğunu öğrendim umudum kalmadı diyebilirim Allah herkese nasip etsin inşallah .. Ailemden ve sevdiklerimden uzaktayım yanımda esimden başka Bi destekçi arıyorum ama nasip olmadı sizleri okudukça tek olmadıgımı anladım ..
İnnnşallah hamilesindir hayırlısıyla çok heyecanlandım şimdi... Duaya başlıyorum senin için 😉 benim bu ay yumurtam yokmuş geçen ayki yumurta çatlama iğnesi olduğum halde çatlamayınca kiste dönüşmüş bu ay ilaçla onu atıcaz sonraki ay a kaldı ümitler....Ah canim sorma ayni duygular icerisindeyim sende yalniz degilsin daha 3 ay oldu evleneli ve esimde son zamanlarda cocuklara karsi hassasiyet basladigini gordukce daha cok uzuluyorum kimisi erken test yapmissin 10 degilde 15 gun sonrasinda tekrar test yaptirmam gerektigini soyluyor kimiside kadinliga gecislerde boyle gecikmeler olabilir diyenler de var belirsizlik cok kotu bisi yarin 15 gun doluyor umutlanmak istemiyorum ama bunun aksini dusunmekte olasi bidi degil ki 🙁
Hiç ümitsizliğe kapılma ablamda senin gibiydi ilaç tedavisi vs ile 5,5 ay sonra hamile kaldı bebişi şimdi 8 aylık oldu.. Kısmetinde varsa hiç birşey engel değil.. Allah gönlüne göre versin inşallah canım..Arkadaşlar merhabalar ben uzun zamandır bu sitede paylasılanları okuyorum bir yildir evliym bebiş istiyoruz fakat her ay bu sayılan belirtilerin bir çoğunu yasıyorum fakat Bi sonuç yok üç ay önce guatr ve yoğun akıntı iltihabı olduğunu öğrendim umudum kalmadı diyebilirim Allah herkese nasip etsin inşallah .. Ailemden ve sevdiklerimden uzaktayım yanımda esimden başka Bi destekçi arıyorum ama nasip olmadı sizleri okudukça tek olmadıgımı anladım ..
İnnnşallah hamilesindir hayırlısıyla çok heyecanlandım şimdi... Duaya başlıyorum senin için 😉 benim bu ay yumurtam yokmuş geçen ayki yumurta çatlama iğnesi olduğum halde çatlamayınca kiste dönüşmüş bu ay ilaçla onu atıcaz sonraki ay a kaldı ümitler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?