alaaahhhhhhhhheyooo kızlar test yaptım ve sonuc pozitif yanı hamileyim! ve cok net cıktı cızgı.cok heycanlıyım umarım herkes bu duyguyu yasar burda! gece ruyamda bıle bebek gördum.. Cok saolun destekleriniz ıcın..
anya tebrik ederim canım allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin darısı bana ve tüm bebek isteyen herkese inşallah anya dua et bize kendinede dikkat etheyooo kızlar test yaptım ve sonuc pozitif yanı hamileyim! ve cok net cıktı cızgı.cok heycanlıyım umarım herkes bu duyguyu yasar burda! gece ruyamda bıle bebek gördum.. Cok saolun destekleriniz ıcın..
tebrikler........ inşallah darısı başımıza.😛arty::h015:heyooo kızlar test yaptım ve sonuc pozitif yanı hamileyim! ve cok net cıktı cızgı.cok heycanlıyım umarım herkes bu duyguyu yasar burda! gece ruyamda bıle bebek gördum.. Cok saolun destekleriniz ıcın..
Kız allah iyiliğini vermesin🙂,ya sorma memleketteydik,amam yneşden dmndüm merak etme artık buralardayyım🙂slm canim coktandir seni goremiyordum nerdeyse ilan vercektim kayip araniyor diye iyiki geldin ozlettin kendini bizleri unutma canim
Anyacığım gözün aydın Allahım sağlık sıhat içinde hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah,önce sana sonrada tüm isteyen arkadaşlarımıza ve bana 🙂heyooo kızlar test yaptım ve sonuc pozitif yanı hamileyim! ve cok net cıktı cızgı.cok heycanlıyım umarım herkes bu duyguyu yasar burda! gece ruyamda bıle bebek gördum.. Cok saolun destekleriniz ıcın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?