Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Yardımcı olacak yok mu🙁 çok merak ediyorum. bugün test yaptım negatif çıktı adetime 4 gün var

rahmimde miyom ve 2-3 cm büyüklüğünde polip var. Bel ve kasık ağrısı bundan olabilir mi. 6 aydır bunlar var ama ilk kez böyle ağrım oluyor. Belimin alt kısmı çatlıyor sanki. Kasıklarım adet olacakmışım gibi ağrıyor. Tam olarak yumurtlama günümden 3 gün sonra başladı bu ağrılar.

Canim öncelikle inş hamilesindir.sperm olayiyla ilgili çok bilgim yok.ama sperm olayi düşük olup hamile kalamazsin denilen çoğu insandan da gebelik haberi duydum inş hamissindir

İnş bebistir bunlara sebep olan. Benim ablamdada miyim vardi gebelige engel değil ama zor geçer gebe olursan. Yatarak geçirdi benim ablam erken doğumda yaptı ama ikizde bebekler. Miyim bazen kanamalara agrilara neden olabilir.adet zaman ini bekleyemiosan istersen bi hekime basvur.inş bebektir ama

Benim de yumurtala döneminden beri adet olacakmisim gibi ağrılarım var bacaklarım ağrıyor karnım belim sürekli idrara çıkma falan daha adet günüme 6 gün var çok sabırsızim ya biraz heyecan biraz korku var tabi çok duygusal oldum bu aralar bilmiyorum allah hayırlısınI nasip etsin hepimize

İnş hamilesindir canım. Adet agrısından farklı bir ağrımı bu