Cevap: Erken Gebelik Belirtileri
Merhaba,
Ben 5 aydır hamile kalmaya çalışıyorum. 7 ay önce doğum kontrol hapını bıraktım. Son 1,5 aydır doktora gidiyorum. Smear testimde ascus: önemi belirlenemeyen hücreler çıktı, bir daha test yapıldı, yarın sonucu çıkacak. Bunlar ayrı mesele.
Adetim 1 gün gecikti. Normalde saat gibi dakiğimdir bu konuda. Ama ümitlenmek istemiyorum. 4-5 gün önce sanki adet olacakmışım gibi ağrılarım oldu ara ara. Dün de biraz oldu. Ama ne gelen var ne giden 🙂 Normalde de hastalanacağıma yakın 3 gün önce bir hafif ağrı olur geçerdi, o zannettim. Biraz göbeğim vardır, bu yüzden hep karnımı içime çekerim yalnızken bile, alışkanlık olmuş. Şimdi içime çekemiyorum. Sanki bir sertlik var, çok su içmiş gibiyim. Bir de buradaki yazıları okudum, alt kirpiklerin karışması konusunu... Aynaya baktım, kirpiklerim sağlı sollu birbirine girmiş 🙂 Aslında hiç ümitlenmek istemiyorum. Bunlar psikolojik de olabilir. Gebelik testi bile almadım ki normalde 4-5 tane alıp yapardım daha gecikme bile olmadan. Bu sefer en azından 5 gün geçmesini bekleyeceğim.