anyacım Allahım bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ve hepimiz burda güzel haberleri veririz inş 🙂
kevserciğim çok teşekkür ederim,tekrar gelirsen antalyaya,beklerim misafirim ol🙂hakkaten be tüm çocuklu bayanlar bu günlerin tadını çıkar diyo. aslında beklesek de yaz geçse öyle mi harekete geçsek. neyse hepimiz biliyoruz ki o kadar sabredemeyeceğiz. geçen hafta ben de alanyada idim sana güneşli güzel günler dilerim.
Adetin gecikmesi, normalden önce ağrılar ve kirpikler... boşaymış 🙁 Yine yanıldım. Sen misin ümitlenen, akşam bir sancı ve pembe bir şekilde başladı 🙁
Bu belirtileri buradaki çoğu belirtiye benzetip çok ümitlenmiştim. Ne kadar neşeliydim, resmen bütün neşem kaçtı. Sonra yakından çekilmiş resimlerimi büyütüp kirpiklerime baktım. Anneminkilere, ablamınkilere... Hepimizin modeli öyleymiş meğersem. 🙁( Ben maalesef bu konu başlığının insanı olamadım. Daha ümitsiz başlıklarda dolaşmam gerek.
molicim umutsizlige kapilma.Allah verecegi zamani bilir.boyle karamsar dusunupte psikolojini bozma .bende 1 hafta oncesine kadar belirtiler yasiyodum bende kisada ve tuhafta olsa reg oldum.ama umudumu kaybetmiyorum.Adetin gecikmesi, normalden önce ağrılar ve kirpikler... boşaymış 🙁 Yine yanıldım. Sen misin ümitlenen, akşam bir sancı ve pembe bir şekilde başladı 🙁
Bu belirtileri buradaki çoğu belirtiye benzetip çok ümitlenmiştim. Ne kadar neşeliydim, resmen bütün neşem kaçtı. Sonra yakından çekilmiş resimlerimi büyütüp kirpiklerime baktım. Anneminkilere, ablamınkilere... Hepimizin modeli öyleymiş meğersem. 🙁( Ben maalesef bu konu başlığının insanı olamadım. Daha ümitsiz başlıklarda dolaşmam gerek.
Adetin gecikmesi, normalden önce ağrılar ve kirpikler... boşaymış 🙁 Yine yanıldım. Sen misin ümitlenen, akşam bir sancı ve pembe bir şekilde başladı 🙁
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?