Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Bebeto allah yardimciniz olsun insaallah canim. Zor seyler yasamissin. Insaallah o kitler iyi huyludur ve onemsizdir canim. Onu aldirmanin imkani yok mu tamamen aldirsan da kurtulsan. Rabbim en kisa zaman da sana şifasini versin insaallah Yaa şaafii ente şaafii ente kaafii...

Ben iki bucuk yillik evliyim. Ilk alti Ay hap kullandim kullanmaz olaydim ama bilmiyordum ki sikinti olacagini. Neyse bebege karar verdik ve hapi biraktim. Biraktigim anda gebe olmayi bekledim. Olmayınca dr à gittim ve bebek olmuyor dedim, dr bekle bir yildan once olmaz dedi, dedim arkadasim bi Ay sonra gebe kaldi, ben niye bir yildan once gebelik beklemiyeyim ki dedim, Neyse Mecburen bekledim. Bu sekilde tam bir yil gecti. Sonra canima Tak etti ve gittim dr à dedimki biz tahliller yapmak istiyoruz, boyle daha ne kadar bekliycezki dedim. Dr benden normal kan tahlili ile rontgen filmi istedi yumurtaliklarimin, esimden de tahlil istedi. Ne yazikki umuldugu gibi cikmadi sonuclar. Dr bizi derhal bi tupbebek merkezine yonlendirdi. Bizde hemen rdv alip gittik. Ilk basta bastan aşagi test yaptilar, dna miza bile bakildi. Dr once asilama ile basliycamizi, ve en az uç defa sansimizi deniycemizi soyledi. Ama bidaha ki rdv ya gittigimde ise dr bana hap verdi bunu kullan ve dogaya sans verelim belki isini kendi yapar dedi. Bende tamam dedim ama uç Ay gecti aradan ve hala tik yok. Yasim 33 oldu. Kaybedecek zaman im yok artik. Iki hafta sonra yine rdv var. Onu one almam lazim ama dolu yer yok. Ne yapicam bilmiyorum.

Nerde oturuyorsun canim. İstdaysan ben daha gitmedim dra 1 sene dolsun istiyolarmis. Benim vajinusmusdan dolayı geç old için bazi şeyler henüz 1senene olmadi.

Bi Dr var.kaynarca da uzak ama güvenilir.. Yurt disindan bile geliyolarmis. Çok şeyler duyuyorum bi Dr.un dediğini biri tütmüyor. Sakin ümitsizliğe kapilma inş. Rabbim tez zamanda nasip eder. Ama egerki istdaysan o dra gidebilirsin gönül rahatligiyla.benim ablaminda sorunluydu.bizim gelinince allah razi

O drdan. Çok iyi güvenilir biri.

Vajinusmus olayindayken para için olmadik şeyler yapmak isteyen drlar oldu hepten PSK. Bozdular.herşeyin normal oldugu halde ameliyet olmadan olnazsi diyen Drda oldu birinin dediğini digeri tutmadi aylarim hatta 1.5 yilim çok kotu geçti. Herdra inanmiorum. Kafani karustirmadan ona gidicem bu ay kalmazsam. Neyse onu. Söylüyor kotuysede kotu iyisede iyi yinede her yolu denetiyor ama para için calsmior.senin için calisiyor...

He bu arada Dr benim babamin oğlu değil reklam yapmak değil.amacin yardimciniz olbilirsem ne ala.en yakinlarim ona inandi ve ne dediyse doğru cikti yurt disindan bile glen hastaları var infelite dru zaten

Yurd disinda yim. Burda da cok iyi dr lar var ama burda hersey bir prosedür. Cok zaman aliyo hersey. En basiti, bir rdv almak bile en az bir Ay suruyo. Uç aylik bi ilac tedavisi goruyorum, son Ay ilac bitmedigi için Mecburen rdv yu arayip ertelettim ama bu seferde cok gec bir tarihe verdiler. Bir Ay daha bosa gececek. Bu sabah yine ucuncu kez arayip sorucam bir hafta one alsinlar diye ama zor. Adetim den Temizlenince dr umu gormem lazim. Ama rdv tarihi adetimin 17.ci gününe denk geliyor, çok gec.

Simdi zor bela ulastim dr un sekreterine. Rdv yu one almiyordu yer yok diyordu. Ama bir ayim boşa gidecek, zaten kaç aydir bekliyorum dedim. Ayin 4 üne rdv verdi nihayet. Bakalim nolcak hayirlisi allah tan insaallah.

Hadi canim ya bizler sansliyiz o zaman burada .inş herşey sorunsuzca güzel geçer ve güzel.haberler alirsin geç olsun guc olmasin.sabir canim inş birgün sanada Rabbim sukredecegin şeyler nasip etsin. Hayirli zamanda tez zamanda hayirli bir evlat nasip etsin sanada tüm isteyenlere de bana inş. (Amin amin aminnn )

Aamiinn Aamiinn Aamiinn ecmein insaallah !!! O kadar cok istiyoruz ki bi yavrumuz olsun, meyve miz olsun. Allahima sukurler olsun ki evliligimizde mutluyuz, ve mutlulugumuzu pekistirmek, buyutmek, katlamak istiyoruz. Rabbim ins bizede merhamet eder de bahşeder o emanetini bize.. Rabbim bekliyen Herkese nasip etsin insaallah en hayirlisini versin insaallah.. Verecekse saglik ile sihhat ile versin insaallah.. Çok umutluyum ama çok da sabirsizim. Yasim ilerliyor. Çok geç olmadan anne olmak istiyorum hayirlisiyla insaallah tabiiki.. Rabbim bilmedigimizi bilir elbet. En hayirlisini nasip etsin insaallah Cumlemize insaallah..

nodul cikti ve kanser şüphesi gördü Dr ultasyonumda biyopsi oldum bebek isterken bebek olmasin diye
Latin kisasi herseyde bir hayir var çok istiyordu evet ama herşeyin hayirlisini isteyelimm çocuk derken saglim cikti karsima herseyde vardır bir hayir.şuan bende istiyorum ileriki bilemiorum inş kansere dönüşmez ama bende istiyorum ama en hayirli zamanda saglikli sihatli bir sekilde .rabbbim sukredecegimiz şeyler nasip etsin hepimize.bu dünya simav dunyasi öyle olmasaydı zaten anlami olmazdi.. Rabbim.hayirli sinavlardan gecirsinn inş. İyiy geceler[/QUOTE]