Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

çünkü hepimiz birimizi anlıyoruz destek oluyoruz buradan biri bebisine kavuştu mu hepimiz seviniyoruz biri üzgünse üzülüyoruz ama destek de oluyoruz. En önemlisi belki çocuğumuz birbirimizi tanımıyoruz ama hergün dua ediyoruz

merhaba arkadaşlar yeni uyeyim 2 yıldır evliyim ve artık bebek istiyoruz. adetlerim düzenlidir genelde bu ay ilk kez deniyoruz ve beklenen tarihim 18 eylül. çok heyecanlı bi durummuş bu beklemek. ilk ayda olması biraz mucize olur ama yine de beklenti içerisindeyim. bikaç gündür takip ediyorum forumu çok sıcak buldum.bundan sonraki dualarım sadece kendim için değil tüm adaylar ve bekleyenler için 🙂

Merhaba hoşgeldin Miray inşallah seninde güzel haberin alırız

Aramıza hoşgeldiiiin 🙂 umarım senin bekleyişin hepimizden kısa olur ve buraya yazman uğurlu gelir 😉

Kizlar ben de 1 yildir evliyim haziran ayinda korunmayi biraktik,, haziranda olmadi, temmuzda tatildeydik 2 kez iliskiye girebildik sonra sistit oldum tatilde otelin doktoruna gittik monurol verdi... Tabi benim enfeksiyon fenaydi,. Eve doner donmez urolojiye gittik, korunmadigimizi soyledik ve regilime 15 gun kala kan testi yapti negatif cikti ve gebelikte kullanilmamasi gereken antibiyotik verdi, 1 hafta kullandim ve regilimden 7 gun gecmisti ... Ama hamilemiyim acaba diye hic dusunmedim,,,8. Gun evde test yaptim pozitif cikti... Suan 9 haftalik hamileyim ,,, doktorlar aldirma dedi zaten ilac bebegi etkilerse duser dedi... Dua edip bekliyoruz minik melegimizi,,, benim hikayem bu.... Kizlar allah dualarinizi kabul etsin insallah

Kizlar donuyorum bu havada hayirmi bilmiorumm.. 🙁
buz gibiyim ayaklarim usuo..
Adet desem adette yanarrim yazin hep.
Yada hastami olucam soğuk alginligi falan.

Yada başka bisey geliyor aklima ama susturuorum içimde o sesi..
Hamislikde olurmuş ki az kaldii gerici ama bilmiorumm..