Egerki canim çok merak ediosan cikmazsan çok takmiyacaksan yap. Çünkü bazen testler adet gecmeyince tam sonuç vermio. Bende diorum acaba gidip alip yapsammi negatifi görünce de diorumki bu sefer yok iste daha yapmiyacagim sonrasında test akip bi daha yapamiorum o yüzden ben önce günümü bekliyecegim sonra yapacagim ya günümde ya bi kaç gün geçince cikmadimi bir hafta bekleyecgim sonra ikinci testi yapacagim ben kendi kendime karar verdim ama test yaptigimi kimseye demeyecegimm.. Cikmazsada ikincidese ve hala adet olmadiysam 10gün geçti zaman gidip kan vereceğim bu ay boyle bi karar aldim ama inş varsa cikar yoksa Lisa zamanda adet gelsin bekleyiş kotu hissettirio vucudumuz bazen bizle oynuo stres yapinca ama bu ay çok takmadimm inş zamanında olur hersey
İnş ilimizde hamissek zaten ayni zamanda olmuş oluyor inş canim beraber sayariz gunlerimizi. Herseyimizi paylasiriz. İnş rabbimm bebislerimiz varsa bize tutundursunn en önemli zamanlar eğer içimizde bir can oluştuysa rabbi. Korusun onlari.. Stres yapma stres çok zararli sabirli ol ve kendini çok.mutlu et mutlu edecek şeylerle uğraş.ben uyukluyorum bu aralar..
Uzulmeyeceksen yap ama inş cikar pozitif ama cikmazsada üzülme çünkü adet olmadin daha zamanin degil. Çok merak ediosan al test yap ama 2 tane al 🙂 birini yap cikmazsa günün bi kaç gün geçince yaparsinn. Eğer buna gerek kalmazsa pozitifi de gorursen inanamayip ikinciyi yaparsinn 🙂)