dualarım hep sizinle inşallah sizde en kısa zamanda yaşarsınız bu duyguyu.merhaba güzel melekler🙂kevsercimm allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş. canımmm hayırlısı olsunnn.allah bizlerede yaşatır inş. bu güzel duyguyu
slm canim allah yardimcin olsun allah sag selamet kucagina almayi nasip etsin bulantin icin hap alirsan kesilir canim bi de canim hamle kaldiktan sonra ki ilk hafta sende kasik agrisi oldumu boyle sanci sanci gibi agri gibi ama cok kotu beni iki buklum yapiyor 3 gundur sendede oldumu paylasirsan sevinirim canimKevsercim seni ve Cinderella yı tebrik ederim. 🙂Darısı diğer tüm arkadsların başına.Hazıranda güzel haberler alacagız gibi bir his var içimde. Mayıs anneleri neler yasadıgınızıda paylasırsanız sevınırım. Ben 6. hafta sonuna kadar ne guzel bulantım yok diyordum.Suan 7.haftaya gırdım ve ıkı gündür iştahım kesıldı sımdıye kadar gunde 3 bardak süt içiyordum ama 2 gundur süt görmek istemıorum 🙁 sabahları mıdem hafifte olsa bulanmaya basladı gunboyu hafif hafif devam ediyor.Umarım cok sürmez bu bulantılar. İlk doktor randevumuz haftaya ptesi. Heycanla bekliyorum..
ah cnm yaa ,,, benmde 6. haftada başlamıştı,,10.haftadayım hafifledi fakat haala dewam ediyor,,umarım kolay atlatırsın bu bulantıları,,Kevsercim seni ve Cinderella yı tebrik ederim. 🙂Darısı diğer tüm arkadsların başına.Hazıranda güzel haberler alacagız gibi bir his var içimde. Mayıs anneleri neler yasadıgınızıda paylasırsanız sevınırım. Ben 6. hafta sonuna kadar ne guzel bulantım yok diyordum.Suan 7.haftaya gırdım ve ıkı gündür iştahım kesıldı sımdıye kadar gunde 3 bardak süt içiyordum ama 2 gundur süt görmek istemıorum 🙁 sabahları mıdem hafifte olsa bulanmaya basladı gunboyu hafif hafif devam ediyor.Umarım cok sürmez bu bulantılar. İlk doktor randevumuz haftaya ptesi. Heycanla bekliyorum..
Canııııımmm,çok teşekkür edrim🙂bu arada gözün aaydın arkadaşım Allah analı babalı büyütsün,darısı başımıza,bu arda konyada kuzenim okudu bu vesileyle çok sık geldim konyaya evet güzel yer konya,özellikle alaaddin çay bahçesi🙂sen de konya seydişehire gelirsen haber ver antalya gibi güzel olmaz ama bahçeleri gezdiririm.
CİNDERELLA,çok tebrik ediyorum,canım gözünüz aydın sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlarınız olsun inşallah,aman yaa bende istiyorum artık:seker:Anya ve Kevser tebrik ederim, sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım.
Mayıs hamişleri🙂 ANYA, KEVSER, CİNDERELLA... Haziranda da isteyen herkese nasip olur işallah.
Buketciğim hoşgeldin aramıza,seninde güzel haberlerini duyarız inşallah,bu arda kızlar arka arkaya yazdım tüm msjları,uzun zamandır nete giremiyordum memleketteydim yeni geldim hemen siteye girdim,dedim bizim kızlarda nevar ne yok bir öğreniyim🙂Haziran ayı hepimiz için şanslı bir ay olsun arkadaşlariştahımda yok sabahtan hiçbirşey yemiyorum akşam yemeğini yiyorum o kadar bir kaç gündür.inşallah bebişim olur.allah herkese nasip etsin bu arada 1 yıl 3 aydır evliyim. 10 aydır korunmuyoz ama olmadı.burada 57 sayfanın hepisini okudum çok eğitici öğretici bir yer,çok sevdim.tekrar emeği geçen herkese sonsuz saygı ve sevgilerimi sunarım.teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?