amin bebetocum Allah hepimizin gönlüne göre versin. Vardır rabbimin bir bildiği, doğru zamanı o daha iyi bilir. İnşallah yakında burda hepimiz hamileyim diye çığlıklar atarız 🙂
Hayırlısı olsun canım benim... Klomen yumurtaları inanılmaz güzel çalıştırıyor gerçekten ben kullandığım ay 3 tane kocaman yumurtam olmuştu 🙂 Kötü başka bişey çıkmadığına sevindim.... İnşallah ilaçların şifa olsun...
Hayırlısı olsun canım benim... Klomen yumurtaları inanılmaz güzel çalıştırıyor gerçekten ben kullandığım ay 3 tane kocaman yumurtam olmuştu 🙂 Kötü başka bişey çıkmadığına sevindim.... İnşallah ilaçların şifa olsun...
Bugün reglinin ilk günü değil mi? O zaman 13 mm olması pek mümkün değil çünkü anca reglin 6. 7. Gününde o büyüklüğe ulaşıyor... Kafa karışması çok normal utanmasak yakında jinekolojik muayenehane açacak kapasiteye getirdi bizi bu her ay muayene ilaç dr vs 🙂🙂 hangi olay hangi aydı bende sapıtıyorum ara sıra 🙂
Sadece klomen yarin basliycam sabah aksam 5 gün. 1 ve 2 ekim muhakkak calisma  gerisi kafamiza gore 🙂) kasimda kalmazsam gidicem bu sefer eşine bakicaz dedi.. Simdilik bu kadar folik asit sordum içme dedi şimdi.hamile kaldigim an basliyacak