Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Mira hamile misin ki esin karnini seviyo ?
Ya onuda yaptim aldim karsima konustum hemde kaç defa ! Anliyo beni Hak veriyo, cabaligcagini soyluyo ama en fazla bir hafta suruyo sonra hoop gene ayni kabzumal ! Ben yaklasmasam ilgi gostermesem sarilmak sevkat gostermesem, beni hiç gormuyo bile ya ! Gomuluyo o tv ye aliyo kumandayi, ben varmiyim yokmuyum, iyimiyim kotumuyum, bi sikintim var mi Yokmu, hiç sormak bile aklina gelmiyo ! Ve ben bu adetim yuzunden mi Yoksa klomen in yüzunden mi bilmiyorum acaip morelim bozuk ! Sabah iki ayri dr à gittim, haberi bile yok !
Kabzumal ya ! Ben onu ozluyorum gün boyu, geliyo aksam, benimle iki dkk muhabbet bile etmiyor, ama annesini arayip bir saat tel de kaliyor ! Bana gelince yorgun ama annesi olunca tel de bir saat dedikodu dinleyebiliyor !
Bunu artik soylemek istiyorum Esime, ama nasil tepki verir bilmiyorum ki, konu annesi olunca, ben ne soylesem, çok hakli bile olsam, beni duymuyor ve susturuyo. Annesi ile istedigi kadar gorussun hic sorun etmem ama benimle de en az o kadar ilgilensin ya ! Ayni evdeyiz ama benden cok annesiyle konusuyo ya ! Ô kadar anneci idiyse, niye evlendiki bu adam ?
Iyice kafayi yedim siyirdim galiba Kizlar. Dr rdv almam lazim ama hic ulasamiyom ki, hep mesgul !

yok canım değilim ama istiyorum bugün olmam gerekiyordu ama olmadım adet ama eşim daha bilmiyor hevesleniyor ondan benim de hoşuma gidiyor hem sorun olmuyor. canım eşine gelince allah sabır versin kaynanana şöyle benimle hiç ilgilenmiyor de bu beni çok üzüyor de severek mi evlendim

Kizlar bende severek evlendim.. Sevgi bitmiyor canimm.. Ama erkekler öyle dogasinda var kimisi daha cok içinde yasiyor malesefki.. Kadin bütün gun kocayi beklio konuşmak için heyecanla beklio adamda isden yorgun geliyor zaten begni dolmuş sabahtan aksama kadar. Bazen bizdede oluyor boyle şeyler canim zamanla alisiosun 🙂 ben bazen birşeyler konuşuyorum paylasiorum bakiorum dinlemio TV te odakli.dalmis konumda belki de onlar yorgunluğunu.boyle atiyor. Ama kocam seviyor beni huylari boyle bizim gibi heycanli atak çok duygusal değiller erkekler..