mira kılınç Aktif Üye Üye 9 Ekim 2014 #6.283 altıncı ayda düşük yaptım yedinci ayın yirmiüçüne kadar adet olmadım ayrıca ilişki de olmadı yani birbucuk ay öyle geçti sonra dokuzu ayın üçünde adet oldum daha olmadım ışte
altıncı ayda düşük yaptım yedinci ayın yirmiüçüne kadar adet olmadım ayrıca ilişki de olmadı yani birbucuk ay öyle geçti sonra dokuzu ayın üçünde adet oldum daha olmadım ışte
hatun şahin Aktif Üye Üye 9 Ekim 2014 #6.284 aynen olur tabikide tüplerı kapatyomuş enfeksıyon benmde öyleydi antibiyotk kullandm 2 3 ay geçmek blmedi
aynen olur tabikide tüplerı kapatyomuş enfeksıyon benmde öyleydi antibiyotk kullandm 2 3 ay geçmek blmedi
mira kılınç Aktif Üye Üye 9 Ekim 2014 #6.286 ya hani benden böyle sarı akıntı geliyordu ben iltihap diyordum ama bilmiyorum yine de şimdi gelmiyor ama normal akıntı oluyor
ya hani benden böyle sarı akıntı geliyordu ben iltihap diyordum ama bilmiyorum yine de şimdi gelmiyor ama normal akıntı oluyor
mira kılınç Aktif Üye Üye 9 Ekim 2014 #6.287 inşallah canım yaa bayramin üçüncü günü test yaptım çıkmadı şimdi yapsam da çıkar ki
hatun şahin Aktif Üye Üye 9 Ekim 2014 #6.290 kan testı yaptr cann onda kesn sonuc alirsn eger yne yoksa doktora gt