Slm arkadaş lar sayfanizi takip ediyorum 1 yıldır evliyim 20 şubat tan beri bebek istiyoruz her ay bekliyorum âmâ bi gelişme yok adet düzenli.doktor kontrolüne gittim alttan bakıyorlarmiş gidemiyorum nasıl yapsam
İyi de mira sen yumurtlama zamanında deilsinki adetin çok gecikti neden yumurtlama ariosunn.yumurtlama zamanında ateş 0.2-06 arasi yükselişe geçiyor bir ay takip edince anliosun alt alta yaz düşük olup birden firlio ateş o zaman yumurtlama zamanin olmuş oluyor ama anladiginda zaten yumurtlamak olabiliosunn
Cok ekseri bir problem yoksa adetin başladığı günden 12 gün sayıp o hafta ilişki ye girmek. Zaten yumurtlama gününü anlayabilirsin ayakların sıcak olur. Akintin her zamankinden fazla gelir ateşin de yüksek olur. Ama ateşini daha yataktan kalkmadan ölçmen gerek.
Ben akintidan ve agridan anliorum 3-4 günü gecmio ama bir gün o kadar yoğun oluoki akinti altına yapmis gibi hissedebiliosun.. Benim 1-2-3 akinti vardi sonra akintida gitti agrida.ama şuan var kasiklarimda hafif hafif agrilar oda gaz skmasi olup.bazen bende ondandir diye dusunuorum ama inş bebektir bakal.nasip Rabbim.nasip ederse