Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Sakın üzülme cnm hepimizin başından aynı durumlar geçti. Benimde ikizlerim gelismedigi için aldirmak zorunda kaldim. Ama şimdi 8 aylık cadı bir kızım var. Inan sabret ve inancını kaybetme. Yillarca bebekleri olmayanlar var biz halimize sukredelim. İnşallah en kısa zqmqnda güzel haberler alıp sende melegini kucağına alırsın Amiñnnnnn 🙂

Cnm benim fazla belirtim yoktu başları. Hamileligimi de grip olmuştum adetime uc gun kala gitmiştim enfeksiyon kapmış olabilrirm diye test yapıldı o zaman öğrendim. Sabahları Öğürmem vardı. Kokulara karşı hassasiyet vardı ve vücuduma ateş basıyor du ve cok uyku hakim vardı hatirliyabikdiklerim bu kadar ama aklıma gelirse yine yardımcı olmak isterim.

Slm Kizlar ben geldim 🙂 1/10 da adet oldum, 2/10 da klomen e başladim, 10/10 da dr à gittim ultrason cekti ve kan aldi, ogleden sonra dr aradim, kan sonucuna gore karar verdi, dediki yarin sabah asilama olacak (yani dun, ctesi oldum asilama). Bu aksam progesteron à basliycam on gün icecem. 14 gün sonra yani 25 inde kan tahlili yaptircam. Dr asilama dan fazla umidlenme dedi çünku Esimin numunesi bu sefer iyi degilmis. Ama ben nedense cok umutluyum bekliyorum. Hayirlisi insaallah Napalim.....

Bu arada yeni aramiza katilanlar Hosgeldiniz. Rabbim hakkimizda Hayirli olani versin insaallah en hayirlisiyla insaallah...

amiiinnn canm allah hepmize saglikli bebisler versn en kisa zamanda ins