Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Nupelde öncelikle hoş geldin tekrardan ben klomen kullandim bu ay günde iki kez bana bir defaya mahsus verildi 2 ayda müddet verdi Dr hamile kalman için ya bu ay yada bidahaki ay.ben tiroit hastasiyim üstelik yumurtada zayif calisiomus bun tiroitte yapio olabilir demişti.klomen kullandim adetin 3 günü ilk gün adet leke gibi gelmişti 13-14 gün muhakkak ilişki demişti Dr.atlamayin dedi.
Tiroit testi verdim çok yükseldi yine tshim ilaç kullandigim halde Dr bide beta HCG verdirdi bugün belki gebeyse yukselmistir diye düşüm yaptigimda zaten yükselip ortaya cikmisti. Agrim var bugün çok ya adet olucam yada bebek varsa sanirim kaybediorum yine 🙁

İnşallah canım inşallah sonuç alırsınız
Insaallah hepimiz güzel sonuç aliriz canim ! Ve burda mutlulugumuzu beraber paylasiriz ! Ailemle paylasmadigimi Sizinle dert ortagi bildim ve paylastim. Giyabimizda birbirimize gonulden dualar ediyoruz hepimiz. Allah katinda en makbul olunan dualar bizim Dualarimiz. Bunu bilerek dua edelim. Rabbim cok merhametli. Elhamdulillah.

Uzme kendini canim nolur, tutunacagi varsa da tutmaz sonra. Üzülme ! Allahin dedigi olur, hayirlisi olsun insaallah de ve birak ötesini canim. Oyle veya boyle farketmezki, zaten olana kadar pes etmek yok ki !!!
Iyi dusun iyi olsun. Hayde hayirlisiyla insaallah.

Saol hayirlisi inş hepiniz sagolun kocamdan bile destek gormezken su günümde sizlerden destek goruorum herzaman üstelik allah razi olsun hepinizden allah Gönlünüze gore versin... Kocamin destek olmamasi iki kat yipratti beni umrunda bile olmadi.ne zaman yaninda oldu ki zaten neyse kalbin saglicakla iyi geceler

Canim onlar oyle gorunuyorlar ama aslinda bizden daha cok dusunuyorlar uzuluyorlar biliyorum. Bugün bile esimle tartistik sonra Esimin gozleri dolunca, ben keske sussaydim dedim pişman oldum. Ama onlarin tabiati cok farkli ya, bizim kadar duygusal olmalarini bekliyoruz ama yanlis iste. O yüzden destek gormuyorum diye uzulme bosuna. Hepimiz ayni durumdayiz eminim.

Canım üzülme olur mu biz her zaman yanındayız öyle olumsuz düşünme zaten stres çok zararlı stres bile engel olabiliyormuş unutma ve herseye rağmen moralini bozma

Amin canım bende öyle hiç kimseyle paylaşmadiklari mi rahatca sizinle paylaşıyorum iyiki varsınız

Arkadaslar, dun eve postayla, asilama için esimden alinan numunenin sonucu geldi. Dr un dedigi gibi sonuc çok dusuktu :-(
Zaten sperm sayisi normalinden çok az di, ama bu numunesinde cok cok az di :-(
Niye boyle oldu anlamadik. Esim diyoki, hayatim iste çok yoruldum bu hafta cok yorucu gecti, bide numune + asilama yi ctesi yaptik, dinlenemedim diyor. Sizce gerçekten yorgunluk sperm sayisini azaltirmi ? :-(
Bide sizce buna ragmen asilama tutar mi ?
Dr yüzde onbes yirmi sans var dedi o gün. Ilk anda cok uzuldum ama sonra nette arastirma yaptim, ve bütün asilama larda zaten yüzde onbes sans veriliyormus, fazla degilmis yanii.
Sizce gebelik gerçeklesir mi ? Nolur dua edin :-(
Esim de belli etmiyor ama numunenin sonucunu gorunce Sok oldu ve cok uzuldu.
Bu sperm sayisini keçiboynuzu ile yukselirmis ama Esim hic sevmedi tadini, ne icirebildim nede pekmezini iciremedim.
Isimiz allah à kalmis. Rabbim dilerse mucize yaratir. Bu asilama ile gebelik olursa bilin ki bu allah in mucizesi.