hatun şahin Aktif Üye Üye 15 Ekim 2014 #6.511 hermevsim' Alıntı: Hatun senin durum ne canım inşallah hazırlı haber verirsin Genişletmek için tıkla ... hermevsim' Alıntı: Hatun senin durum ne canım inşallah hazırlı haber verirsin Genişletmek için tıkla ... bu gun kan verdim canm yarin sonuc alcam
hermevsim' Alıntı: Hatun senin durum ne canım inşallah hazırlı haber verirsin Genişletmek için tıkla ... hermevsim' Alıntı: Hatun senin durum ne canım inşallah hazırlı haber verirsin Genişletmek için tıkla ... bu gun kan verdim canm yarin sonuc alcam
hermevsim Hamiş Melek Üye 15 Ekim 2014 #6.512 hatun şahin' Alıntı: bu gun kan verdim canm yarin sonuc alcam Genişletmek için tıkla ... Hadi canım hayırlısI bakalım bekliyoruz yarın bizide bilgilendir durumunlâ
hatun şahin' Alıntı: bu gun kan verdim canm yarin sonuc alcam Genişletmek için tıkla ... Hadi canım hayırlısI bakalım bekliyoruz yarın bizide bilgilendir durumunlâ
hermevsim Hamiş Melek Üye 15 Ekim 2014 #6.513 Feuer' Alıntı: Bende okumuştum bunu spermin gitmesi için bir yöntem sonuçta...doktorlarda yataktan kalkma diyor bi süre 🙂 Genişletmek için tıkla ... aynen komik ama bi yöntem Vala bey gülmekten ölürüm 🙂m
Feuer' Alıntı: Bende okumuştum bunu spermin gitmesi için bir yöntem sonuçta...doktorlarda yataktan kalkma diyor bi süre 🙂 Genişletmek için tıkla ... aynen komik ama bi yöntem Vala bey gülmekten ölürüm 🙂m
hatun şahin Aktif Üye Üye 15 Ekim 2014 #6.514 hermevsim' Alıntı: Hadi canım hayırlısI bakalım bekliyoruz yarın bizide bilgilendir durumunlâ Genişletmek için tıkla ... tabi canm merak etme ins vardr ya cok istiyorum dua edyorum kac gundur sze kendme
hermevsim' Alıntı: Hadi canım hayırlısI bakalım bekliyoruz yarın bizide bilgilendir durumunlâ Genişletmek için tıkla ... tabi canm merak etme ins vardr ya cok istiyorum dua edyorum kac gundur sze kendme
hermevsim Hamiş Melek Üye 15 Ekim 2014 #6.515 nupelda yaşar' Alıntı: Vlla kndmi berbt bi şklde hsdyrm ya yorldm artk yaa Genişletmek için tıkla ... Bende öyle inan bi de soruyorlar ya her. Hafta sorulur mu ya hiç anlamıyorlar insanı moralmen çökertiyolar
nupelda yaşar' Alıntı: Vlla kndmi berbt bi şklde hsdyrm ya yorldm artk yaa Genişletmek için tıkla ... Bende öyle inan bi de soruyorlar ya her. Hafta sorulur mu ya hiç anlamıyorlar insanı moralmen çökertiyolar
hatun şahin Aktif Üye Üye 15 Ekim 2014 #6.516 hermevsim' Alıntı: aynen komik ama bi yöntem Vala bey gülmekten ölürüm 🙂m Genişletmek için tıkla ... kizlar dogru gercekten bn ilk o yontemlehamile kaldm
hermevsim' Alıntı: aynen komik ama bi yöntem Vala bey gülmekten ölürüm 🙂m Genişletmek için tıkla ... kizlar dogru gercekten bn ilk o yontemlehamile kaldm
nupelda yaşar Aktif Üye Üye 15 Ekim 2014 #6.518 Artık bna bakn gözlerdn skldm çock grnce gzlrmn dlmsndan inş hpmz bebgmzi kcgmza alrz inş hamlsndr hatuncum dualrmz snnle
Artık bna bakn gözlerdn skldm çock grnce gzlrmn dlmsndan inş hpmz bebgmzi kcgmza alrz inş hamlsndr hatuncum dualrmz snnle
hermevsim Hamiş Melek Üye 15 Ekim 2014 #6.519 Bende bi daha ki yumutlama döneminde deneyeceğim bakalım bu ay hiç birşey hissetmiyorum yok yine