Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Canım benim üzülme kendinı bırakma herseye rağmen umudunu yitirme ben daha dr bile gitmedim bi sorun var mı yok mu bile bilmiyorum kartım çıksın ilk işim dr gitmek

Bebetoo canim benim nolur üzülme, vardir zamani demekki, ve sakin pes etme. Tbbi imkanlardan vazgecme. Unutma allah korusun kisirlik dahi olsa, allah dan umut kesilmez.. Rabbim dilerse mucize yaratir. Hakkimizda Hayirli olani versin insaallah rabbim.

member: 83549"]HatunCum sende bize umut oldun canım dualarinı bekliyoruz hamişlerin duası kabul olur canım
dualarm szinle canlar kzlar benm belrtilerm midem yaniyodu kasiklarim belim karnim basim agriyodu arada bacaklarm uyku hali akinti cok su iciyodum idrara cok ckiyodumm

Bende mide yanması ve bel ağrısı ayrıca başağrısı var ben normalde de çok su içiyorum ve doğal olarakda sık sık idrara çıkıyorum da bu ay Bende umut yok sağol canım benim sende inşallah rahat bi hamilelik geçirirsin

Bu saat oldu hala uyuyamadim.. cok dua ediyorum bebegimiz olsun diye. Cok ümitliyim bu ay ama bi yandanda hüsran a ugramaktn korkuyorm.. hissediyorum sanki hep hamileymisim gibi bir his var içimde. .coook istiyorm cok.. Allah im ne olur hayirli saglikli evlat ver.. tum isteyenlere nasip etsin inşaallah Rabbim..

Isranur fazla kafana takma psikolojik oluyor bu belirtiler bazen sonu hüsran oluyor sonra üzülmeni istemem ki inşallah hamilesindir ikinci yeni güzel haberı senden alırız benide uyku tutmuyor düşünmekten