hermevsim Hamiş Melek Üye 23 Ekim 2014 #6.911 Camin biz antalya Kaşa gittik 9 ayin 19unda 700 tl otel için ama 5 gündü bizim düğün vardı kuzenin çünkü bide odaya içiçek falan 200 de ona ödedik
Camin biz antalya Kaşa gittik 9 ayin 19unda 700 tl otel için ama 5 gündü bizim düğün vardı kuzenin çünkü bide odaya içiçek falan 200 de ona ödedik
hermevsim Hamiş Melek Üye 23 Ekim 2014 #6.912 tabi 3 yıl önce şimdi bilmiyorum ayrıca yurt dışından geliyorum deme fark atıyorlar hemen
elfidamsanem Daimi Üye Üye 23 Ekim 2014 #6.913 hermevsim' Alıntı: Camin biz antalya Kaşa gittik 9 ayin 19unda 700 tl otel için ama 5 gündü bizim düğün vardı kuzenin çünkü bide odaya içiçek falan 200 de ona ödedik Genişletmek için tıkla ... Ya ben kas à daha once gitmiştim ve yol beni mahfetmisti ! Daha cok aydin veya antalya tercihim. Habaalanina yakin olsun istiyorum.
hermevsim' Alıntı: Camin biz antalya Kaşa gittik 9 ayin 19unda 700 tl otel için ama 5 gündü bizim düğün vardı kuzenin çünkü bide odaya içiçek falan 200 de ona ödedik Genişletmek için tıkla ... Ya ben kas à daha once gitmiştim ve yol beni mahfetmisti ! Daha cok aydin veya antalya tercihim. Habaalanina yakin olsun istiyorum.
elfidamsanem Daimi Üye Üye 23 Ekim 2014 #6.914 hermevsim' Alıntı: tabi 3 yıl önce şimdi bilmiyorum ayrıca yurt dışından geliyorum deme fark atıyorlar hemen Genişletmek için tıkla ... Hihi demiyorum ama yinede siveden anliyorlar ki. Bide e mail attim sabah adenya otel e, e mail in sonu fr ile bitince Direk euro fiyati koymus adam.
hermevsim' Alıntı: tabi 3 yıl önce şimdi bilmiyorum ayrıca yurt dışından geliyorum deme fark atıyorlar hemen Genişletmek için tıkla ... Hihi demiyorum ama yinede siveden anliyorlar ki. Bide e mail attim sabah adenya otel e, e mail in sonu fr ile bitince Direk euro fiyati koymus adam.
Feuer Hamiş Melek 23 Ekim 2014 #6.916 elfidamsanem' Alıntı: Canim yerlesme kanamasi normal adet günü gectikten sonra olmuyor muydu ? Benim adet günüme bes gün kala olmasi, yerlesme kanamasi olabilir mi ? Sizce ihtimal varmi ? Genişletmek için tıkla ... yooo cok kiside onceden olabiliyor o senin yumurtlamana bagli
elfidamsanem' Alıntı: Canim yerlesme kanamasi normal adet günü gectikten sonra olmuyor muydu ? Benim adet günüme bes gün kala olmasi, yerlesme kanamasi olabilir mi ? Sizce ihtimal varmi ? Genişletmek için tıkla ... yooo cok kiside onceden olabiliyor o senin yumurtlamana bagli
elfidamsanem Daimi Üye Üye 23 Ekim 2014 #6.917 Feuer' Alıntı: yooo cok kiside onceden olabiliyor o senin yumurtlamana bagli Genişletmek için tıkla ... Ay hade insaallah diyim hayirlisiyla insaallah
Feuer' Alıntı: yooo cok kiside onceden olabiliyor o senin yumurtlamana bagli Genişletmek için tıkla ... Ay hade insaallah diyim hayirlisiyla insaallah
B bebegımgelsın Forum Okuru 23 Ekim 2014 #6.918 hermevsim' Alıntı: Hayirlisi canim üzülme ama psikolojmen etkiliyor çünkü sende benim gibi zamana bırak ve üzülme Genişletmek için tıkla ... oyle yapyrm canm suan daha yenıyız bı korunaym dyorum bı ya ılerde olmazsa dyorum artk hayrlsı bkalm
hermevsim' Alıntı: Hayirlisi canim üzülme ama psikolojmen etkiliyor çünkü sende benim gibi zamana bırak ve üzülme Genişletmek için tıkla ... oyle yapyrm canm suan daha yenıyız bı korunaym dyorum bı ya ılerde olmazsa dyorum artk hayrlsı bkalm
elfidamsanem Daimi Üye Üye 24 Ekim 2014 #6.919 Slm aleykum hanimlar dayanamadim bu sabah idrar testi yaptim negatif cikti.
çiçekçi kız Hamiş Melek Üye 24 Ekim 2014 #6.920 Ka elfidamsanem' Alıntı: Slm aleykum hanimlar dayanamadim bu sabah idrar testi yaptim negatif cikti. Genişletmek için tıkla ... kac gun gecikti canim adetin
Ka elfidamsanem' Alıntı: Slm aleykum hanimlar dayanamadim bu sabah idrar testi yaptim negatif cikti. Genişletmek için tıkla ... kac gun gecikti canim adetin