Y yerimdar Forum Okuru 28 Ekim 2014 #7.061 Kizlar allahtan dilerim hepimiz hamile kalır o duyguyu yaşarız inanin bir kediyi bile görsem yavrusu var acaba ben bu duygu yu haketmeyecek ne yaptim
Kizlar allahtan dilerim hepimiz hamile kalır o duyguyu yaşarız inanin bir kediyi bile görsem yavrusu var acaba ben bu duygu yu haketmeyecek ne yaptim
arzumgamzem Daimi Üye Üye 28 Ekim 2014 #7.062 senın adına sevındım canım işallah olur allah herkesın gonlun dekını versın rabimmm
arzumgamzem Daimi Üye Üye 28 Ekim 2014 #7.063 işallah bu ay tüp bebge gerek kalmadan olur canım dalarım senın le
Ç çikolatalı Forum Okuru 28 Ekim 2014 #7.064 Kizlar benim çocuğum olmayacak galiba ya herseyi denedim en son tüp bebek yaptiracam
hermevsim Hamiş Melek Üye 28 Ekim 2014 #7.065 Kızlar geçmiş olsun ilk başka kaç gündür giremiyorum sayfaya yorgundum vakit bulamadım çok dikkat edin kendinize allah ikInize şifa versin
Kızlar geçmiş olsun ilk başka kaç gündür giremiyorum sayfaya yorgundum vakit bulamadım çok dikkat edin kendinize allah ikInize şifa versin
hermevsim Hamiş Melek Üye 28 Ekim 2014 #7.066 yerimdar' Alıntı: Kizlar allahtan dilerim hepimiz hamile kalır o duyguyu yaşarız inanin bir kediyi bile görsem yavrusu var acaba ben bu duygu yu haketmeyecek ne yaptim Genişletmek için tıkla ... Merhaba ilk önce hoşgeldin öyle düşünmeyin bende bebek bekliyorum 5 aydır ama daha olmadı sabir çok önemli kendine psikolojik baskı yapma hatta düşünmemeye çalış dua et sadece insan çok etkileniyo çünkü dilerim hepimiz yaşarız annelik duygusunu
yerimdar' Alıntı: Kizlar allahtan dilerim hepimiz hamile kalır o duyguyu yaşarız inanin bir kediyi bile görsem yavrusu var acaba ben bu duygu yu haketmeyecek ne yaptim Genişletmek için tıkla ... Merhaba ilk önce hoşgeldin öyle düşünmeyin bende bebek bekliyorum 5 aydır ama daha olmadı sabir çok önemli kendine psikolojik baskı yapma hatta düşünmemeye çalış dua et sadece insan çok etkileniyo çünkü dilerim hepimiz yaşarız annelik duygusunu
hermevsim Hamiş Melek Üye 28 Ekim 2014 #7.067 çikolatalı' Alıntı: Kizlar benim çocuğum olmayacak galiba ya herseyi denedim en son tüp bebek yaptiracam Genişletmek için tıkla ... Kötü düşünmeyin lütfen ya herşeyde bi hayir vardır dilerim tüp bebege gerek kalmaz ve hamile kalırsın
çikolatalı' Alıntı: Kizlar benim çocuğum olmayacak galiba ya herseyi denedim en son tüp bebek yaptiracam Genişletmek için tıkla ... Kötü düşünmeyin lütfen ya herşeyde bi hayir vardır dilerim tüp bebege gerek kalmaz ve hamile kalırsın
Y yerimdar Forum Okuru 28 Ekim 2014 #7.068 Umarım dediğin gibi volur en baştan sabır geliyor adetim 4 gün geçti tek belirti göğüs ağrısı
arzumgamzem Daimi Üye Üye 28 Ekim 2014 #7.069 çikolatalı' Alıntı: Kizlar benim çocuğum olmayacak galiba ya herseyi denedim en son tüp bebek yaptiracam Genişletmek için tıkla ... N
çikolatalı' Alıntı: Kizlar benim çocuğum olmayacak galiba ya herseyi denedim en son tüp bebek yaptiracam Genişletmek için tıkla ... N
arzumgamzem Daimi Üye Üye 28 Ekim 2014 #7.070 Allah tan umıdunu yıtırme canım umutla yaşar ınsan umdunu hiç bi zaman yıtırme işallah olur