maudonoz kuru 3 gün uygılanıyo canım bıde adet bıtımın den hemen sonra 3 gun arka arkaya sonra bırakıyon malum dedıgın gıbı gebelık olursa dusuk yaptırıyo o yuzden dıkatlı olmak gerek
Kızlaaaaar günaydınn 🙂 bu ay bütün belirtileri yaşamama rağmen hamile değilim yine. Dün sabah eşimle doktora gittik her bişeyimize bakıldı ama ikimiz de cillop gibiyiz bebek olmaması için hiçbir sorun çıkmadı. Sabahtan öğlene kadar bütün tahliller kontroller hepsi bitti. Doktorum dedi ki ilk ay hamile kalınma olasılığı % 15 ve aylar geçtikçe bu olasılık artar eğer 1 yıl olmazsa o zaman bakılırdı bunca şeye ama siz çok evham yaptığınız için baktık dedi. Yani beklemekten başka yapabileceğimiz hiçbir şey kalmadı artık. Ama içim çok rahatladı artık daha rahat ve sabırla beklicem Bebeğimi. Bi de dedi ki doktor adetinin 9.gününden başlayıp 21.güne kadar gerekirse hergün ilişki yaşamak olasılığı yükseltirmiş. Ben inanıyorum yakında burda hepimiz birbirimize hamiş haberlerimizi vericez. Sizleri tanımasam da seviyorum burdaki bu Yardımlaşma her şeye değer. Daha güçlü olalım kızlaaaaar 😉
Bebek istiyorsaniz sakin maydanoz kürü uygulamayin çünkü adeti söktürüyor maydanoz. Basima geldi. Ayni hataya dusme. Eger illa kur yapmak istersen, saraçoğlu nun sogan kuru nu yap, bi adet bitiminden diger adet baslangicina kadar 15 günlük bir kur yapiyosun, ve sadece bir kere yapiyosun. Netten bak sogan kuru diye.
Ouw bilmiyodum ama netten bakdim cok faydali olmus hatta ilk arkadasim dedi bana oda cocugu olmuyomus maydonozve sut kuru ile hamile kalmis. Cok sagol artik sogan kurunude denicem off yaa cocuk icin neler yapiyoz 😀
Kizlar bu kurler konusunda cok sey soyleniyo digerlerini arastirmadim ama maydonoz ve sut kuru etkili oldugunu soyleyenler daha cok.. Gerci kisiden kisiyede degisebilir...
bu kuru 3 gun uygulamadim ovulasyon donemi bakdim netten o gun uyguladim..
simdi adetime 9 gun var.
dun sabah test yaptim negatif cikdi. ogleden sonra tekrar bakdim atmamistim ikinci cizgi gorunuyodu.
diger aylardan degisik nevar diyosaniz kasik agrimm.. cok ciddi kasigim agriyor.. hatta dungece doktoru cagirdi kocam..
hamile olabuilirsin olmayabilirsin, yumutlama donemi oabilir, bagirsaklarda kabiz olabilir dedi.
kabiz degilim biulmiyorum su 9 gun bi gecse..
Daglara taslara can veren Rabbimmm, bir kardelen misali o soguk karin altindan bir cicegi cikaran rabbimmm hepimize cocuk isteyen hepimize hayirli saglikli bir evlat nasip etsin aminnnnnnnnnnn ecmainnnnn