Tsk ederim ya cevap için kasık ağrısı çekiyorum normalde de bu ay bel ağrısı da var hadi hayırlısı olsun artıkHermevsim olabilir. Cunki bende yumurtlama donemimde.kasik bel agrisi cekdim hatta doktor gelmisti yumurtlama donemindende olur demisti..
Çok sağol canım seninle konuşmak iyi geliyo bana ama yinede bi ön muayne istiyorum içim rahat olsun diye gerçi bu aralar takmıyorum düşünmeye vaktim olmuyor sırf düşünmeyeyim üzülmeyeyim diye eşim sürekli başka uğraşlar çıkarıyor dukkana çağırıyor bu aralar kafam rahat sukur
Ay inanmiyorum su tesadüfe bakarmisin ! Bi onceki msjimi oku ! Bende dun gece bir foruma denk geldim orayi okudum durdum ve dun gece denedim ama galiba buhari biraz yakmis beni çünkü hafif yanik gibi yaniyo oracigim. Ama o forumda havlu koyun dememisler zaten onemli olan o buharin icimize girmesi. Ama tabii yanmamaya ozen gostericez.Canim benim bildigim bir kilo sut kaynatiyosun, maydonoz hasliyosun sonra ikisinide kovaya koyuyosun uzerine bacaklarini acip oturuyosun 😀 Ama otururken ben havlu koydum cunki orasi hassas bisey olur diye. . biraz oturdum kalkdim ole surekli yaptim \. Otururken uzerine bsey al usutme sonrasinda o sicaklikla yataga gidip deniyosun🙂) bazilari iyi degil diyo ama cogunlukla genel olarak faydali oldugunu soyluyolar. sadece otururken havlu koyki direk ole oturma bide dikkatli surede dur orani yakma buhardan dayanip felan diye dusunup tahris etme.. oyle yada boyle insallah bebislerimiz gelir🙂)
Ahahhaha bende msj gorunce sasirdim cunki 2 gun oncr bahsetmistik.Ay inanmiyorum su tesadüfe bakarmisin ! Bi onceki msjimi oku ! Bende dun gece bir foruma denk geldim orayi okudum durdum ve dun gece denedim ama galiba buhari biraz yakmis beni çünkü hafif yanik gibi yaniyo oracigim. Ama o forumda havlu koyun dememisler zaten onemli olan o buharin icimize girmesi. Ama tabii yanmamaya ozen gostericez.
Ahahhaha bende msj gorunce sasirdim cunki 2 gun oncr bahsetmistik.
Havlu koy yazmiyor ama benom arkadasim ole yapti annesi ole yaptitmis.
Allah korusun hassas bir yer bisey olur yanma veya oyuzden dikkat et canim. Tulbentte koyabilirsin bana direk temas etme demislerdi.
Ben 1 kere yaptim sadece eger fayda etmezse bende 5 gun yaparim.. sen yaptikdan sonra hamile olup olmadigjnj yazarsin
Adete 1 hafta kaldi..
Rica ederim.insallah hamisdirsin ve bende hamisdirim🙂Tsk ederim ya cevap için kasık ağrısı çekiyorum normalde de bu ay bel ağrısı da var hadi hayırlısı olsun artık
Hayirlisi ile insaallah bebek tutunur olur canim..
Ben dun gece basladim ve bes gece yapicam kafama koydum bu ay da boyl deniycem, bos gecmesin ay. Gelecek ay için de dr dan postayla recete geldi, asilama için yine hazirlik ilac igne ve asilama olacak. Hersey Kismet takdir.
ben bu kuru cok arastirdim gercekden cok ise yaradigini soyluyolar deneyenler hamile kalmis cagunlugu insallah sendr kalirsin bende🙂Hayirlisi ile insaallah bebek tutunur olur canim..
Ben dun gece basladim ve bes gece yapicam kafama koydum bu ay da boyl deniycem, bos gecmesin ay. Gelecek ay için de dr dan postayla recete geldi, asilama için yine hazirlik ilac igne ve asilama olacak. Hersey Kismet takdir.
Ama cogu da bos gebelik gecirmis insaallah bizim oyle olmaz. Insaallah rabbim yüzümüze gönlümüze bakar ve bir can da bize emanet ederben bu kuru cok arastirdim gercekden cok ise yaradigini soyluyolar deneyenler hamile kalmis cagunlugu insallah sendr kalirsin bende🙂
Adetine kaç gün var kiAminnn canimm ya simdi benden cok hafif kahverengi leke gelmis akinti ile bide susam tanesi gibi siyah bisey gelmis.. kiz yoksa ben yumurtlamis hucremimi dusurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?