Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Canim bi kaç sayfa once yazdim detayli sekilde istersen bi oku ama kisacasi tupleri kapali veya dar olanlara bu buhar sayesinde daha kolay hamile kalıyor lar mis. Yarim lt sût e bi demet maydanoz ekleyin dogramayin ve kaynatin ve bunun buharina oturun en az yarim saat. Bunu adet bitiminden yumurtlama gününe kadar en az üç gece yapin ve pesine hemen yataga yatin ki vucudunuz o sicakligi korusun ve iliski olsun. Bu gece ucuncu gecem, ben bes gece yapicam.

Kan testi yap kesin sonuç verir bazen çok kafaya takıncada psikolojik olarak erken yada geç adet görebiliyor insan canım eğer çok taktıysan bu konuya sürekli düşünüp durduysan psikolojik olabılır ama hala olmadıysan kan testi yaptır umarım sonuç güzel alırsın canım

Seray bi kaç ay once, adetim tam bir hafta gecikti, o zamanlar cok cok fazla dusunuyordum. Ve bütün belirtiler vardi. Hatta gece agridan uyandim sancidan kivraniyorum. Kalktim dr à gittim, hemen kan testi yaptirdik negatif cikti. Eve gidene kadar nasil beynim rahatladiysa artik, sonucu daha bilmeden bile adet oldum. Ertesi günü sonucu geldi negatif.
Çok düşünmekten de belirtiler oluyo bazen bide adet gecikiyo. Istiycez ama çok dusunmiycez. Insaallah bizde hayirlisiyla hamile olucaz o duyguyu yasiycaz, insaallah cocuklarimizi kucagimiza alicaz buyutucez. Rabbim insaallah hayirlisiyla nasip etsin saglikli vatana millete hayirli evlatlar.

Gecen ay asilama tutmayinca dr bir Ay istirahat dedi yani bir Ay daha bekle bekle beklemek cok yorucu. Ama beklemiyorum, sût ve maydanoz kürü uyguluyorum bakalim hayirlisi insaallah. Adetim yedinci günü bitti, o günün gecesi kürü yaptim, bide takip eden iki günü daha yani toplam da üç gün yaptım. Bide bu gece yapicam. Bakalim nolcak. En azindan denemis olurum, kafamda soru isareti kalmaz.