Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

En az 14 gün gecmesi lazim ovulasyon gününden sonra canim. Sabret biraz daha sonra kan testi yaptirirsin. Insaallah hayirlisiyla hamile olursun canim.

1 2 güne kadar hasta olmam lazım umarım olmam olmak istemiyorum
Teşekkür ederiyorum Elfidam umarım isteyen herkes hayırlısıyla hamile kalır
Bu ay daha çok beklentideyim sanırım
Normalde düzenli adet olurum bu h.sonu hersey belli olacak inşallah

cok erken yapmısın canım testını bıraz dahah bekle deım gousu ucda benım bıldıgım gebelıgın ılerleyen aylarında oluyto bende test için biraz daha bekle derım adet gunu gecsın işallah vardır canım

elif Canım dr Gittim Vitamin falan kan tahlili olarak herşeye baktı söyledim bebek düşünüyorum diye değerlerin Çok Iyi dedi folbiol verdi bebek olmadan 2 ay ve bebek olduktan 2 ay a kadar kullan dedi kullandım 2 ayDAN FAZLA BAKTIM BEBEK YOK BIRAKTIM 8 AY BOYUNCA NASIL KULLANAYIM EŞIM DE DIYO GIDELIM DR AMA BANA ALTTAN BAKACAK DIYE KORKUYORUM SIKINTI BU 🙁

Evet test konusunda biraz acele ettim sanırım
Inşallah Dediğiniz gibidir arzum
Cuma veya c.tesi beklenen adet tarihim
Aslında en cok kabizliktan dolayı şüpheleniyorum 2 gündür Kabızlık var
Bebek isteyince beklemek ne zormuş zaman Geçmiyor sanki

Canim bende senin gibi korkuyidum alttan muayeneden ama inan bana hic hissetmiyosun bile, bide kadin dr bul. Daha rahat edersin. Aksatma. Bide folik asiti be iki yil olcak nerdeyse kullaniyorum, uç Ay kullanip bir Ay ara veriyorum sonra tekrar kullaniyorum. Bebek için çok onemli bi hap.

anladım canım..bu ay da bekleyım 20 sine kadar olmazsa gtcem ınsallah normalde 12 sınde oluyorum gecen ay stresten 18 nde oldum 5 gun süruyo benım yumurtlama dönemım ne zaman oluo