Slm kızlar nasılsıniz yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz ben fazla girmemeye çalışıyorum kızlar sayfaya arada okuyorum o kadar çünkü psikolojik olarak bittim ya aklımdan çıkmıyor sizinle konuşmak sakinleştiriyo ama unutmak düşünmemek istediğim için girmiyorum yazmıyorum tabi yine çıkmıyo aklımdan ama ne bileyim ya
Sa canlar bende çok fazla giremiyorum..
İnş çok iyisinizdir.. Rabbim herşeyi gonluzce güzel eylesin inş.
Burada çok bulunmasamda,yogunum bu aralar, hep aklimdasiniz..
Allah yar ve yardimciniz olsunn..
Slm canim bence uzman bir dr à gidip, neden dusuk yaptigini arastirman gerek. Kolay hamile kaliyosun ama dusuk ile sonuclaniyor. Mutlaka bi sebebi vardir. Bunu once ogrenmen lazim. Bide üzülme, insaallah olacak hayirlisi ile. Benim bi tanidigim, iki dusuk yaptikdan kisa sure sonra hamile kaldi ve doğurdu bebegini. Seninde olur içini ferah tut. Tanidigim dusuk yapiyodu çünkü kimyasal gebelik oluyodu.
Çok stres yaptıysan olabilir benimde fazla stresden bi kaç aydır erken oluyorum yada geç olanlar oluyor merak etme yani benimde düzenli yıllardır hep 28 günde bi olurum ama bu bebek işi girince stres sıkıntı girince erken olmalar başladı kafanı rahat bırak bence Vala ben yapamıyorum ama dilerim sen yaparsın
Slm kızlar nasılsıniz yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz ben fazla girmemeye çalışıyorum kızlar sayfaya arada okuyorum o kadar çünkü psikolojik olarak bittim ya aklımdan çıkmıyor sizinle konuşmak sakinleştiriyo ama unutmak düşünmemek istediğim için girmiyorum yazmıyorum tabi yine çıkmıyo aklımdan ama ne bileyim ya
Bugün 17.ci günüm ve bu sabah ovulasyon testi yaptim ve pozitif cikti ilk defa denk geldim 🙂
Bende fazla girmiyorum ama girincede sizi goremeyince yanliz hissediyorum :-(