Kızlar bilimsel olarak açıklama var eğer ilişkideki amaç psikolojik olarak çocuk için gerçekleşip o şekilde olursa olmuyormuş başka şeyler düşünün. Ben öyle diyorum da kendim yapamıyorum:-Dartık eşim de anladı:-Dben korkmaya başladım çocuk olursa sen beni evden kovarsn diyor:-D
Bende öyle diyorum da bende yapamıyorum canım ne yapsam olmuyor yine stresden erken olcam galiba kasıklarım falan ağrıyor bi hafta var daha adet günüme ama ağrı var hafif hafif
Kizlar unutmayin esinizle cocuk icin evlenmediniz oyle degil mi ? Onu sevdiginiz icin evlendiniz ve simdide onu sevdiginiz icin birlikte olun boyle cok daha stressiz oluyor 🙂) kendimden biliyorum akisina birakin
kzlar merhaba yne ben banada cvp yazn lutfen 🙂 adetime daha 12 gun var ama ben hala ara ara adet sancisi cekyorm afedersnz sumuk gbi aknti asiri gaz ckartyrm ve normalde 2 3gunde buyuk abdeste ckarken su bi kac gundur gunde 2 defa buyuk abdeste ckyrm bi is yaparken bel agrisi cekyrm ya sizce neden :>
Kizlar unutmayin esinizle cocuk icin evlenmediniz oyle degil mi ? Onu sevdiginiz icin evlendiniz ve simdide onu sevdiginiz icin birlikte olun boyle cok daha stressiz oluyor 🙂) kendimden biliyorum akisina birakin
Kızlar bilimsel olarak açıklama var eğer ilişkideki amaç psikolojik olarak çocuk için gerçekleşip o şekilde olursa olmuyormuş başka şeyler düşünün. Ben öyle diyorum da kendim yapamıyorum:-Dartık eşim de anladı:-Dben korkmaya başladım çocuk olursa sen beni evden kovarsn diyor:-D
Aynen valla kendimi hasta hissediyorum psikolojim bozuldu insan ilişkiden hemen sonra hamilelik belirtileri hisseder mi ben hissediyorum işte kafa hasta yaw:-D:-D
Evet anladım canım inşallah bu kez tam biliyorsun ya yumurta gününü ondan inşallah hazırlı haberini alırız dedim canım sanırım benim de geç oldu kasık ağrılarım var ya
Tamam da neyi dusunucez ki o anda ? Yani Ister istemez aklimiza geliyo. Esim diyo gel ikizlerimizi yapalim 🙂 gel de dusunme !
Hayir ama ne dusunelim ki ?