Canım bende de belirtiler var ama işte kendimi kaptırmıyorum valla korkuyorum çünkü mide ağrısı kasık ağrısı sürekli idrara çıkma aşırı yemek yeme falan. Var ama ona yormamak istiyorum işte canım
Cok iyi bilirim yaklasik uc senedir bende ugrasiyirum ama artik bunu gorev olarak gormuyorum cunku ozaman cekilmez hala geliyor bende tavsiye bu isi gorevmia gibi gormeyin 🙂
Kizlar adet olana kadar hersey belirti geliyor bize sonra hamile olmayinca uzuluyoruz hermevsimin dedigi gibi kendimizi kaptirmamaliyiz.. insallah hamiledirsiniz kizlsr.. gecen ay bende cok belirti hissettim kasik agrilarindan doktor geldi dusunun.. sancilar mide bulantisi koku hassasiyeti dedik kesin hamileyim.. adet oldum..
Allahim kimsenij umidini kirmasin hayirlisiyla hamia yapsin..
Kizlar su ovulasyon gunleri hakkinda ben test yapmiyorum interjetten hesaplama yapiyodum.. bu ay 3 gun testini uygulayacagim🙂)
Bir sperm 3 gun yasarmis..
catlayan kadin yumurtasi 24 saat..
yani 3 gunde bir birlikre olursak yumurta nezaman catlarsa catlasin denk geliyo🙂)
daha yenimisin bilmiyorum ama belli bir sureyi gecince o isi bebek icin yapmaktan sıkılıyosun dolayisyla boyle dusunceleri kafadan atmak gerek. Evet herzaman yapamiyo olabilirim ama elimden geldigince basarmaya calisiyorum 🙂