hermevsim Hamiş Melek Üye 12 Kasım 2014 #7.441 Bende aslen Sivaslıyim istanbulda oturuyordum 5 aydır polonyadayim artık burada yaşıyorum
hermevsim Hamiş Melek Üye 12 Kasım 2014 #7.444 ülkü gönüldinç' Alıntı: Valla ağzımız yandı ben şimdi yapmıyorum evin rutin temizliği bulaşık o kadar kanepeleri falan eşim yardım ediyor. Ben vicdan azabı duymaktan korkuyorum Genişletmek için tıkla ... Bende çok dikkat ediyorum ama bugün boş bulundum öyle işte
ülkü gönüldinç' Alıntı: Valla ağzımız yandı ben şimdi yapmıyorum evin rutin temizliği bulaşık o kadar kanepeleri falan eşim yardım ediyor. Ben vicdan azabı duymaktan korkuyorum Genişletmek için tıkla ... Bende çok dikkat ediyorum ama bugün boş bulundum öyle işte
MCasksin Hamiş Melek Üye 12 Kasım 2014 #7.446 Aynen cok zor beklemek belkide hamileyimmmm yarin test belki pozitif cikacak.. umudumla umudlanmayi seviyorum😀
Aynen cok zor beklemek belkide hamileyimmmm yarin test belki pozitif cikacak.. umudumla umudlanmayi seviyorum😀
arzumgamzem Daimi Üye Üye 12 Kasım 2014 #7.447 Ayrı memlektelerdeyuz bende su ab konyadayım 1 ay buradayım gerı evıne denecem
MCasksin Hamiş Melek Üye 12 Kasım 2014 #7.448 ülkü gönüldinç' Alıntı: Hem gurbet hem dertler vallahi zor işimiz Genişletmek için tıkla ... Aynen🙁
arzumgamzem Daimi Üye Üye 12 Kasım 2014 #7.449 Ben de cok severım umut etmyı ama sonuc kotu olunca kahroluyom🙁
MCasksin Hamiş Melek Üye 12 Kasım 2014 #7.450 Haklisin ama olsun yarin negatif ciksada yarina kadar suphelenip mutlu olmakda guzel🙂