Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Uzulm tek cizgi cikmasi hamile olmadiginj gostermez.. belkide hamissin o minnik bebegi uzuyosun.. oyuzden bekle moralini bozma sayet adet olursan bjndada var bir hayir de yola devam et.. uzulsekde uzulmesekde denemeye devam edicez olana kadar..
Moralini bozma canimm

Kızlar Merhaba. Bayadır yazmadım ama yazılarınızı okudum hep.hatırlayanlar varsa geçen ay yumurtlama döneminden sonra adet olana kadar devam eden göğüs ağrılarım vardı. 2 gün önce yumurtlama dönemim bitti ve yine aynı ağrılar başladı göğüslerim şiş hassas uçlarına dokunamıyorum. Sizce bu neden olabilir? Hamileliğe bağlamıyorum artık çünkü geçen ay bu beni çok umutlandırmıştı ama olmadı. Başka bi nedeni ne olabilir acaba. Normalde hiç böyle olmazdı göğüs ağrısı bilmezdim bazen adet olacağım gün çok hafif sızlardı o kadar. Bu neden?

Benimde hic goguslerim agrimazdi iki aydir agriyo doktora gorundum gogusumde ve koltuk altimda kist oldugunu ogrendim ufak tefek kistlermis ama uc ayda bir kontrol edilcek devam ederee bi doktora gorun istersen

Ülkü gönüldinç, post: 963960, member: 84095"]Inşallah hamile oluruz ya isteyen herkes.biraz yorumlari okudum moralim düzeldi normalde benim adetime yakın ben hissederdim bu defa hiç hissetmiyorum sadece çok fazla mide bulantısı var hatta kusma var[/QUOTE]
Yazılarını okudum da bana sen hamilesin gibi geliyo ya inşallah öyledir 🙂