Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

bulanti ve kusmam cok fazlaydi ama iki gundur azaldi neden bilmiyorum korkuyorum yani ters gden bsey mi var dye allah korusun bas agrisi cok oluyo basndan beri mide yanmasi ilk zamanlarda vardi smdi nadir oluyor yorgunluk var agrasflik var bde:

gunaydn kzlar naslsnz bu cuma vaktı ınsallah saglklı ve hayrlı evlatlarmz olur Rabbımın ıznıyle. Benm 8gunum kaldı kask agrm akntm gaz sorunum hala devam edyo ve bu gece ruyamda hamıle gordm kendmı yatkta yatyrm esım elını karnna koyuyrdu ya aynı gercek gıbydı ınsallah bu cuma gunu hurmetne dua edın kzlar ben edyorm hepnzı sevyrm 🙂

bulanti ve kusmam cok fazlaydi ama iki gundur azaldi neden bilmiyorum korkuyorum yani ters gden bsey mi var dye allah korusun bas agrisi cok oluyo basndan beri mide yanmasi ilk zamanlarda vardi smdi nadir oluyor yorgunluk var agrasflik var bde:
Cvp in için Tesekkur hatun cum 🙂
Agrasflik mi var diyosun ! Duygusal lik artamasi olmadi mi ? Sekiz hafta olmus yani iki ay olmus bulanti nin azalmasi normal gibi yani. Ilk iki hafta neler hissettigini hatirliyormusun canim ? Adet günün gelene kadar yasadiklarin hissettigin belirtiler varmiydi ? Simdi dusununce, hamile oldugunu anliyabilecegin belirtiler varmiydi ?

kasik agrim vardi canm akinti vardi bde km ne dese tersler gbi konusuyorum ozellikle esime zavallim hcbsry de dyemiyo uzuluyorum onun o haline elimde degl oyle davranmak🙂
ay cnm Allah saglcakla kucagna almayı nasp etsn. Kask agrm akntm var dynce kendmı gordm sankı bendede var aynsı ya gecen ay adetm bıttıkten sonra basladı agrm adet olackmsm gbı akntı oyle afedersn sumk gbı bı akntı senn ne zmn basladı bu akntlar agrlar mesela benm sbh kalktgmda ıdrarmı yaptktn snra baslyo kask agrm once nrmal snra ara ara adet olckmsm gbı vuryr