arzumgamzem Daimi Üye Üye 15 Kasım 2014 #7.621 Ayy işallah canım cumlemıze şşallah yaa kıım dı gecen 2 gunu vardı adet olmaya
hermevsim Hamiş Melek Üye 15 Kasım 2014 #7.623 arzumgamzem' Alıntı: Acaba her mevsım mı sen mı ulku mu Genişletmek için tıkla ... Ney canım ben yada ülkü
arzumgamzem' Alıntı: Acaba her mevsım mı sen mı ulku mu Genişletmek için tıkla ... Ney canım ben yada ülkü
hermevsim Hamiş Melek Üye 15 Kasım 2014 #7.624 MCasksin' Alıntı: Insallahhhh duyarsin canimm Genişletmek için tıkla ... Canım geçen gün sen folik asit ismi vermiştin onu yazar misin bana pazartesi alayım ben canım bekliyorum tamam
MCasksin' Alıntı: Insallahhhh duyarsin canimm Genişletmek için tıkla ... Canım geçen gün sen folik asit ismi vermiştin onu yazar misin bana pazartesi alayım ben canım bekliyorum tamam
Ü ülkü gnldinc Forum Okuru 15 Kasım 2014 #7.625 gunaydin kizlar benim gun bitti bugun olmam gerekiyodu olmadim p.tesi hastaneye gitcem haber veririm dua edin🙂
gunaydin kizlar benim gun bitti bugun olmam gerekiyodu olmadim p.tesi hastaneye gitcem haber veririm dua edin🙂
ebrar güneş Daimi Üye Üye 15 Kasım 2014 #7.626 hermevsim' Alıntı: HatunCum nerelerdesin unuttun bizi nasılsın nasıl gidiyor bende dün buradan sana yazdım ama görmemişsin galiba canım Genişletmek için tıkla ... iyiyim canm unutmadm szi unuturmuyum hc vaktim olmadi dyelumsen napiyosun naslsin
hermevsim' Alıntı: HatunCum nerelerdesin unuttun bizi nasılsın nasıl gidiyor bende dün buradan sana yazdım ama görmemişsin galiba canım Genişletmek için tıkla ... iyiyim canm unutmadm szi unuturmuyum hc vaktim olmadi dyelumsen napiyosun naslsin
MCasksin Hamiş Melek Üye 15 Kasım 2014 #7.627 hermevsim' Alıntı: Canım geçen gün sen folik asit ismi vermiştin onu yazar misin bana pazartesi alayım ben canım bekliyorum tamam Genişletmek için tıkla ... Gravitamon canim.. resmini gonderim senin icin
hermevsim' Alıntı: Canım geçen gün sen folik asit ismi vermiştin onu yazar misin bana pazartesi alayım ben canım bekliyorum tamam Genişletmek için tıkla ... Gravitamon canim.. resmini gonderim senin icin
MCasksin Hamiş Melek Üye 15 Kasım 2014 #7.628 Gunaydin kizlar.. ulku cok mutlu oldum insallah hamile olmassinnnnn insallahhhh hamisdirsin dualarimiz seninle.. Test yaptinmi?
Gunaydin kizlar.. ulku cok mutlu oldum insallah hamile olmassinnnnn insallahhhh hamisdirsin dualarimiz seninle.. Test yaptinmi?
hermevsim Hamiş Melek Üye 15 Kasım 2014 #7.629 ebrar güneş' Alıntı: iyiyim canm unutmadm szi unuturmuyum hc vaktim olmadi dyelumsen napiyosun naslsin Genişletmek için tıkla ... Iyi işte idare eder canım hasta oldum bugün ne yazıkki ya erken oldum 3 gün nasıl gidiyor bebisle
ebrar güneş' Alıntı: iyiyim canm unutmadm szi unuturmuyum hc vaktim olmadi dyelumsen napiyosun naslsin Genişletmek için tıkla ... Iyi işte idare eder canım hasta oldum bugün ne yazıkki ya erken oldum 3 gün nasıl gidiyor bebisle
hermevsim Hamiş Melek Üye 15 Kasım 2014 #7.630 MCasksin' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 43840 Gravitamon canim.. resmini gonderim senin icin Genişletmek için tıkla ... Tsk ederim canım pazartesi alcam. Bende bugün adet oldum ya çok üzgünüm
MCasksin' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 43840 Gravitamon canim.. resmini gonderim senin icin Genişletmek için tıkla ... Tsk ederim canım pazartesi alcam. Bende bugün adet oldum ya çok üzgünüm