Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Amin canım inan çok takıyorum adet olunca uzuluyorum bu sefer eşime sert davranıyorum ne yapsa sinirleniyorum ne bileyim allahm bizim yüzümüze de güler inşallah
Canim uzulmen normal ama esinedw kendinede eziyet etme.. Allahin takdiri ilahisi moral cok onemli.. stresin hamileligi geciktirdigjne dair testlee var.. oyuzden stres yapma canim.. yinede elinde.olmadan yapiyosan, esine adet donemini sinirinden oldugunu soyleki seni anlamaya calissin..
RABBIM hepomizin yuzunu guldursun amin..
Ben hamile olsam buraya nasil yazarim.diyorum artik kendi kendime acaba uzulurlermi.diye sizi dusunuyorum.. ama ijsallah hepimiz hamile kaloriz

Hermevsım ınan kı her ay senın anlattıgın gıbı bende esıme catıyorum moralım cok bozuk ve asabı oluyorum emın ol anlıyorum senı ama unutma onun de koca bı ay var ve umudunu yıtırme ymarım önümüzdekı ay işallah durmak yok calişmalara devam😉

Canım emin ol burada hamis haberi alınca ben çok seviniyorum tam tersi bi umut oluyor canım tsk ederim desteğiniz için evet biliyor eşim oda zaten anlıyor gelmiyor üstüme

Aynen canım durmak yok tabiki ama üzülüyor insan ama topladım en azından biRaz kendimi

Canım Her ay düzenli 12 sinde oluyorum Ilk defa 18n de oldum Geçen ay bakalım Bu ay Ne olacak Yarın 18i Ama 12 sinden sayıyorum Ben 9 aydır bebek istiyorum Dün Akşam göğüslerim ateş gibi yanıp ağrı vardı herşey Olabilir Hamilelik belirtisi de adet belirtisi de Hayırlısı bekliyorum