Evet canım söylemiştin zaten'🙂demekki sanaldan da olsa birşeyler hissediyoruz birbirimizle ilgili ben çoook mutluyum sizinle paylaştığım konuştuğum için🙂
Slm canim mesgul oluyorum bu aralar, kafami dagitiyorum. Adet tarihime bi kaç gün var. Sabirla bekliyorum canim, mevlam neylerse güzel eyler... Hakkimizda Hayirlisi insaallah....
Slm canim mesgul oluyorum bu aralar, kafami dagitiyorum. Adet tarihime bi kaç gün var. Sabirla bekliyorum canim, mevlam neylerse güzel eyler... Hakkimizda Hayirlisi insaallah....
Ülkü cum senin için çok sevindim canim insaallah hayirlisiyla tamamina erdirsin ve kucagina saglikla almayi nasip etsin rabbim. Darisi basimiza insaallah, bizim için dua edersen seviniriz canim 🙂
Canım herzaman dua ediyorum hepimiz için allahım yüzümüzü güldürsun' sizde bana dua edin.benimle mutlulugumu paylaştığınız için teşekkür ederim allah razi olsun hepinizden🙂
Ve hamileyim allah isteyen herkese nasip eder inşallah bu güzel mutluluğu ultrasonda görmedik ama perşembe inşallah görecez Duanızı eksik etmeyin ne olur dış gebelik geçirmiştim bir yıl önce bu kez bu acıyı yaşam inşallah dayanamam btcg 624 hamile arkadaşlarımız var bu değer ile ultrasonda görmemem normal mi
Ve hamileyim allah isteyen herkese nasip eder inşallah bu güzel mutluluğu ultrasonda görmedik ama perşembe inşallah görecez Duanızı eksik etmeyin ne olur dış gebelik geçirmiştim bir yıl önce bu kez bu acıyı yaşam inşallah dayanamam btcg 624 hamile arkadaşlarımız var bu değer ile ultrasonda görmemem normal mi