elfidamsanem Daimi Üye Üye 18 Kasım 2014 #7.751 anason' Alıntı: Kizlar slm benmde mesajma kimse cvp vermedi amaaaa bu arada hamile olan arkdslara hayrli olsun inş sağlıklı bi şekilde alırlar kulaklarına bizde bu duyguyu hissi yaşarız inşallahhhh rabbim hepmze yasatsin Genişletmek için tıkla ... Ne sormustun canim ?
anason' Alıntı: Kizlar slm benmde mesajma kimse cvp vermedi amaaaa bu arada hamile olan arkdslara hayrli olsun inş sağlıklı bi şekilde alırlar kulaklarına bizde bu duyguyu hissi yaşarız inşallahhhh rabbim hepmze yasatsin Genişletmek için tıkla ... Ne sormustun canim ?
elfidamsanem Daimi Üye Üye 18 Kasım 2014 #7.753 anason' Alıntı: Dünden sormuştum hsg çektiren varmı aranzda diye Genişletmek için tıkla ... Hsg nedir ? Kan testi falan mi
anason' Alıntı: Dünden sormuştum hsg çektiren varmı aranzda diye Genişletmek için tıkla ... Hsg nedir ? Kan testi falan mi
A anason Forum Okuru 18 Kasım 2014 #7.754 Canm yanlış mı yazdm bilmiyorum da rahim filmi demek istedim 🙂
elfidamsanem Daimi Üye Üye 18 Kasım 2014 #7.755 anason' Alıntı: Canm yanlış mı yazdm bilmiyorum da rahim filmi demek istedim 🙂 Genişletmek için tıkla ... Rahim içi ultrason diyosun sanirim ben cektim canim, ne sorcaktin ?
anason' Alıntı: Canm yanlış mı yazdm bilmiyorum da rahim filmi demek istedim 🙂 Genişletmek için tıkla ... Rahim içi ultrason diyosun sanirim ben cektim canim, ne sorcaktin ?
elfidamsanem Daimi Üye Üye 18 Kasım 2014 #7.756 elfidamsanem' Alıntı: Rahim içi ultrason diyosun sanirim ben cektim canim, ne sorcaktin ? Genişletmek için tıkla ...
elfidamsanem' Alıntı: Rahim içi ultrason diyosun sanirim ben cektim canim, ne sorcaktin ? Genişletmek için tıkla ...
B bebegımgelsın Forum Okuru 18 Kasım 2014 #7.757 kzlar kusura bkmayn braz abarttm mı ne bılmyrm ama dunden berı moralm bozuk nye bende bılmyrm cok halszm kusura bakmayn
kzlar kusura bkmayn braz abarttm mı ne bılmyrm ama dunden berı moralm bozuk nye bende bılmyrm cok halszm kusura bakmayn
Ü ülkü gönüldinç Aktif Üye Üye 18 Kasım 2014 #7.758 Canlar doktoruma bir hafta sonra ancak randevu alabildim çok sabırsızlanıyorum ama bekleyeceğim.başka doktora güvenemiyorum
Canlar doktoruma bir hafta sonra ancak randevu alabildim çok sabırsızlanıyorum ama bekleyeceğim.başka doktora güvenemiyorum
Ü ülkü gönüldinç Aktif Üye Üye 18 Kasım 2014 #7.759 Ama bu defa çok daha farkli şeyler hissediyorum çok güzel birşey allahım hepimize nasip etsin'
hermevsim Hamiş Melek Üye 18 Kasım 2014 #7.760 elfidamsanem' Alıntı: Hayirlisi canm ins hamile sin dir ! Galiba burda hamile olmayi bekliyen bir ben kalcam bu gidisle yanliz kalcam sanki burda :-S Genişletmek için tıkla ... Ben bi de canım arzum da bu ay hamile kalırsa sen ben mcaşkın kalıyoruz
elfidamsanem' Alıntı: Hayirlisi canm ins hamile sin dir ! Galiba burda hamile olmayi bekliyen bir ben kalcam bu gidisle yanliz kalcam sanki burda :-S Genişletmek için tıkla ... Ben bi de canım arzum da bu ay hamile kalırsa sen ben mcaşkın kalıyoruz